fbpx

Szolgáltatások

Bármely foglalás esetén igénybe vehető szolgáltatások

Ingyenes parkolás

Szállodánk és éttermünk vendégei ingyenesen parkolhatnak

Ingyenes WiFI

Szállodánk teljes területén ingyenes WiFi hálózat érhető el

Sportolási lehetőség

A domboldalban kialakított Fitness Liget (kardio gépek 6 helyszínen)

Relax Terasz

Szabadtéri jakuzzi, finn szauna és physiotherm infraszauna használata minden nap 18 óráig, ezt követően csak privát használatra kérhető (előzetes egyeztetés alapján, felár fizetése mellett)

Játékok

Különböző társasjátékok, asztalitenisz és darts

Bicikli tároló

Ha biciklivel érkezik ingyenes tárolási lehetőséget biztosítunk

Legyen Ön is vendégünk, szálljon meg nálunk

Túrázás / Nordic Walking

A Duna kanyarulata, melyet mindkét oldalról hegyek szegélyeznek, kiváló lehetőséget biztosít a túrázásra vagy egy könnyebb sétára az erdőben. A bátortalanabb kirándulni vágyók túravezető által szervezett programokon is részt vehetnek, de a gyakorlott túrázók önállóan is felfedezhetik a környék rejtett szépségeit. Az élmény növeléséhez és az aktivitás fokozásához segítséget nyújthat a nordic walking bot, melyet a szállodánk recepcióján bérelhet.

Eredei Fitness Liget

A mozgás szerelmeseinek örömére, rendhagyó „edzőtermünk”, a Fitness Liget, a hegyoldalban, a friss levegőn várja a sportolni vágyó kedves Vendégeinket! 6 helyszínen alakítottunk ki edző állomásokat, ahol szabadtéri kardio és mechanikus erőfejlesztő gépek segítenek az alakformálásban.

Kerékpárosbarát szálláshely

Fedezzék fel Visegrádot 2 keréken!

Azért, hogy ne csak a lustálkodásról szóljon a pihenés, szállodánk lehetőséget biztosít arra, hogy kerékpárt bérelve, 2 keréken járják be a környék csodás látványosságait, amiből akad bőven! Bringáinkat rendszeresen karbantartjuk, minden szükséges eszközzel fel vannak szerelve, és kiegészítőket is biztosítunk hozzájuk. Sőt, amennyiben ragaszkodik a sajátjához, mi szívesen megőrizzük azt a zárt kerékpártárolónkban ingyenesen.

Szállodánk területén bringapont található, ahol a bicikli önálló javításához biztosítunk állványt és szerszámokat, valamint magasnyomású mosót. Szükség esetén profi szervizelésben is tudunk segítséget nyújtani.

Az útvonal megtervezéséhez turistatérkép kérhető a Recepción. A sportolás közbeni feltöltődéshez izotóniás ital vásárlására is van lehetőség.

 

Relax Terasz

Kapcsolódjon ki Relax Teraszunkon és adja át magát a teljes feltöltődés élményének! Kényeztesse a túrázásban megfáradt izmait a jakuzziban, méregtelenítsen az infra vagy finn szaunában, ezen szolgáltatások minden nap 18 óráig térítésmentesen vehetőek igénybe. Édes kettesben szeretne párjával romantikázni? 18 óra után a terasz csak privát használatra foglalható, a részletekről bővebb információ a szállodánk recepcióján kérhető.

Társasjátékok

Ha odakint esik, vagy éppen fúj, akkor induljon a móka idebent! Nálunk rossz idő esetén sem fog unatkozni, hiszen számos lehetőséget kínálunk ezekre a napokra, estékre. Kedvükre válogathatnak a társasjátékok kavalkádjából, de a csocsó, a darts, a ping-pong, és a biliárd is remek szórakozást ígér. Ám, ha ezek nem lennénk elegek, visszacsempésszük egy picit a gyermekkort, és a technika pislákoló fénykorát az életükbe a retro video játékunkkal, amelyet egyedül, vagy párban is élvezhetnek. A biliárd kivételével az összes játékunk ingyenes, és előzetes bejelentkezés nem szükséges

Felnőttbarát szálláshely

2019 tavaszán gondoltunk egy merészet és teret engedtünk a gyermekek nélkül pihenni vágyóknak, így szállodánk kizárólag 18 éven felüli vendégeket fogad.*

Felnőttbarát hotelként egyedülállóan békés, meghitt kikapcsolódást garantálunk, hiszen minden felnőtt és szülő megérdemel néhány napot, amikor lazíthat, amikor elvonulhat a felgyorsult világ zaja elől! A nyugodt légkörről, illetve tartalmas programokról mi gondoskodunk, hogy Önök tényleg feltöltődve indulhassanak vissza a gyermekeikhez, vagy éppen a dolgos hétköznapokba.

*amennyiben rendezvény miatt az egész szállodát szeretnék kibérelni, abban az esetben természetesen gyermekek fogadására is van lehetőség

 

Kisállatbarát szálláshely

Kisállatbarát hotelként nem feledkezhetünk meg a nyaralni vágyó négylábú barátainkról sem, akik szívesen tartanának a Gazdival. Az ő részükre is van lehetőség szállást kérni. Ez a csomag tartalmaz egy fekhelyet, valamint etető/itató tálat, és egy apró meglepetést. Azonban a szálloda méretéből adódóan kénytelenek vagyunk korlátozni az egyidőben nálunk tartózkodó kisállatok létszámát.

Amennyiben kedvencével érkezne hozzánk, kérjük, hogy érdeklődjön a kisállatos szobák elérhetőségéről és árairól.