fbpx

SZOLGÁLTATÁSOK ROMANTIKUS VACSORA TÚRÁZÁS RELAX TERASZ ERDEI FITNESS LIGET TÁRSASJÁTÉKOK

Bármely foglalás esetén igénybe vehető szolgáltatásaink

Ingyenes parkolás

Szállodánk és éttermünk vendégei ingyenesen parkolhatnak

Ingyenes WiFI

Szállodánk teljes területén ingyenes WiFi hálózat érhető el

Relax Terasz*

Szabadtéri jakuzzi, finn szauna és physiotherm infraszauna

Sportolási lehetőség

A domboldalban kialakított Fitness Liget (kardio gépek 6 helyszínen)

Játékok

Különböző társasjátékok, asztalitenisz, csocsó, darts és lengőteke

Bicikli tároló

Ha biciklivel érkeztek, ingyenes tárolási lehetőséget biztosítunk

* minden nap 18 óráig térítésmentesen vehető igénybe, 18 óra után a terasz csak privát használatra foglalható külön térítés ellenében

Legyetek ti is a Vendégeink! Kapcsolódjatok ki nálunk!

Szolgáltatásaink

Túrázás / Nordic Walking

A Duna kanyarulata, melyet mindkét oldalról hegyek szegélyeznek, kiváló lehetőséget biztosít a túrázásra vagy egy könnyebb sétára az erdőben. A bátortalanabb kirándulni vágyók túravezető által szervezett programokon is részt vehetnek, de a gyakorlott túrázók önállóan is felfedezhetik a környék rejtett szépségeit.

Az élmény növeléséhez és az aktivitás fokozásához segítséget nyújthat a nordic walking bot, mely a szállodánk recepcióján bérelhető.

Látogassátok meg a hamarosan induló túra ajánló oldalunkat, ahonnan ötleteket lehet meríteni egy kellemes kiránduláshoz.

Erdei Fitness Liget

A mozgás szerelmeseinek örömére, rendhagyó „edzőtermünk”, a Fitness Liget, a hegyoldalban, a friss levegőn várja a sportolni vágyó kedves Vendégeinket!

6 helyszínen alakítottunk ki edző állomásokat, ahol szabadtéri kardio és mechanikus erőfejlesztő gépek segítenek az alakformálásban.

Kerékpárosbarát szálláshely

Fedezzétek fel Visegrádot 2 keréken!

Azért, hogy ne csak a lustálkodásról szóljon a pihenés, szállodánk lehetőséget biztosít arra, hogy kerékpárt bérelve, 2 keréken járjátok be a környék csodás látványosságait, amiből akad bőven! Bringáinkat rendszeresen karbantartjuk, minden szükséges eszközzel fel vannak szerelve, és kiegészítőket is biztosítunk hozzájuk. Sőt, amennyiben ragaszkodtok a sajáthoz, mi szívesen megőrizzük azt a zárt kerékpártárolónkban ingyenesen.

Szállodánk területén bringapont található, ahol a bicikli önálló javításához biztosítunk állványt és szerszámokat, valamint magasnyomású mosót. Szükség esetén profi szervizelésben is tudunk segítséget nyújtani.

Az útvonal megtervezéséhez turistatérkép kérhető a Recepción. A sportolás közbeni feltöltődéshez izotóniás ital vásárlására is van lehetőség.

Relax Terasz

Kapcsolódjatok ki Relax Teraszunkon és adjátok át magatokat a teljes feltöltődés élményének! Kényeztessétek a túrázásban megfáradt izmaitok a jakuzziban, méregtelenítsetek az infra vagy finn szaunában, ezen szolgáltatások minden nap 18 óráig térítésmentesen vehetőek igénybe.

Édes kettesben szeretnétek romantikázni? 18 óra után a terasz csak privát használatra foglalható, a részletekről bővebb információ a szállodánk recepcióján kérhető.

Társasjátékok

Ha odakint esik, vagy éppen fúj, akkor induljon a móka idebent! Nálunk rossz idő esetén sem fogtok unatkozni, hiszen számos lehetőséget kínálunk ezekre a napokra, estékre.

Kedvetekre válogathattok a társasjátékok közül, de a csocsó, a darts, a ping-pong, és a biliárd is remek szórakozást ígér.  

A biliárd kivételével az összes játékunk ingyenes, és előzetes bejelentkezés nem szükséges.

Felnőttbarát szálláshely

2019 tavaszán gondoltunk egy merészet és teret engedtünk a gyermekek nélkül pihenni vágyóknak, így szállodánk kizárólag 17 éven felüli vendégeket fogad.*

Felnőttbarát hotelként egyedülállóan békés, meghitt kikapcsolódást garantálunk, hiszen minden felnőtt és szülő megérdemel néhány napot, amikor lazíthat, amikor elvonulhat a felgyorsult világ zaja elől! A nyugodt légkörről, illetve tartalmas programokról mi gondoskodunk, hogy tényleg feltöltődve indulhasson vissza mindenki a gyermekekhez, vagy éppen a dolgos hétköznapokba.

*amennyiben rendezvény miatt az egész szálloda kibérlésre kerül, abban az esetben természetesen gyermekek fogadására is van lehetőség

Kisállatbarát szálláshely

Kisállatbarát hotelként nem feledkezhetünk meg a nyaralni vágyó négylábú barátainkról sem, akik szívesen tartanának a Gazdival. Az ő részükre is van lehetőség szállást kérni. Ez a csomag tartalmaz egy fekhelyet, valamint etető/itató tálat, és egy apró meglepetést. Azonban a szálloda méretéből adódóan kénytelenek vagyunk korlátozni az egyidőben nálunk tartózkodó kisállatok létszámát.

Amennyiben kedvenceddel érkeznél hozzánk, kérjük, hogy érdeklődj a kisállatos szobák elérhetőségéről és árairól.