fbpx

CÉGES RENDEZVÉNYEK SZEMÉLYRE SZABOTT CSOMAGOK CSAPATÉPÍTŐK

Meg akarod lepni kollégáid egy közös kikapcsolódással, ahol kicsit összekovácsolódhattok? A legjobb helyen jársz!

Szállodánk az év minden szakában kellemes környezetet biztosít a 60-70 fős céges konferenciák, képzések, megbeszélések és csapatépítő programok lebonyolításához.

Szolgáltatásainkat igényre szabottan kínáljuk, s minden egyedi kérést igyekszünk teljesíteni, legyen az a hotelen belüli vagy külsős program, catering, vagy más kapcsolódó szolgáltatás.

A jól végzett munka után rengeteg lehetősége van a csapatnak a közös lazításra. Az alábbiakban olvashatóak az állandó és időszakos csapatépítő programajánlataink.

Csoportos Programok a szállodában, S onnan indulva

Csapatépítő buli a szállodában

Szállodánk rendelkezik minden olyan eszközzel, ami egy jó hangulatú bulihoz elengedhetetlen, legyen szó egy hajnalig tartó zenés partiról vagy karaoke-ról!

 • JBL és dB Technologies hangfalak
 • hangulat és diszkófények
 • DJ és karaoke felszerelés
 • mikrofonok, projektor, stb.
 • DJ és ceremóniamester

A buli idejére az éttermi bárunk nyitvatartásának hosszabbításra is van lehetőség.

A konyhánk nyitvatartási ideje után pedig popcorn gépet, szendvicset, egyéb nassolnivalót tudunk biztosítani (előzetes egyeztetés alapján), hogy hajnalban se maradjon senki éhen.

Bográcsozás és grillezés

A helyszínt, az eszközöket és az alapanyagokat biztosítjuk, a know-how-t Vendégeink adják hozzá. Egy közös főzés is összekovácsolhatja a csapatot.

Éttermi teraszunkon lehetőség van grill- és bogrács ételek elkészítésére, akár kollégáink segítségével is. Az alapanyagokat és az eszközöket előkészítjük, a csapatnak már csak az ízekkel kell foglalkoznia, akár egy jó fröccs kíséretében.

Javaslataink a teljesség igénye nélkül (de bármilyen ötletet szívesen megvalósítunk):

 • bogrács gulyás
 • palacsinta
 • grillhúsok
 • paprikás krumpli bográcsban
 • pörköltek bográcsban

Borvacsora, bor- és pálinkakóstoló

Egy olyan helyszínt kerestek, ahol zártkörűen ünnepelhetitek meg együtt az év végét? Klimatizált borospincénk pont megfelelő helyszíne az ilyen összejöveteleknek. A többi vendégtől teljesen elszeparáltan lehet kiengedni a gőzt.

Mind italban, mind pedig ételben csak a képzelet szab határt. A’la Carte étlapunk kínálatán túl akár hidegtálakat, salátákat, vagy a vendégváró falatokat is elkészítjük és felszolgáljuk.

Programelemként a pálinka- vagy borkóstolót, illetve a borvacsorát javasoljuk!

 

Csapatépítő játékok​

A cég igényére szabott, változatos játékok animátorok vezetésével.

Túrázás​

Szervezett túrák a környező erdőkben, túravezetővel. Többféle túraútvonal és nehézségi fok, de egy valami közös bennük, a csodás környezet!

Visegrádi városnézés

Idegenvezető közreműködésével, 8 fős kisbuszos transzferrel:

 • 2 órában: a Fellegvár VAGY a Királyi Palota meglátogatása
 • 4 órában: a Fellegvár ÉS a Királyi Palota meglátogatása

Csoportos Programok Külsős helyszíneken

A varázsló színre lép

A játék igazi szellemi kihívás elé állítja a csapatot, valmint többféle ügyességi feladatot is tartalmaz.

Erdőfürdő

Vezetett 2-3 órás túra meditációval és tudatos jelenlét gyakorlatokkal.

Trabant Derbi

Trabant derbi? Természetesen nem egy ovális alakú pályán kell megmérkőzni a kétütemű csodákkal, ennél sokkal többről van szó! Egy igazi vetélkedő vár a résztvevőkre, ahol a trabantok a főszereplők.

Fűvészkerti kaland

Kalandos kincskereső program egyedülálló erdei környezetben, a közeli Bertényi Miklós Fűvészkertben! GPS eszközök segítségével és feladatokkal fedezzük fel a Bertényi Miklós Fűvészkert rejtett zugait, és különleges helyszíneit.

Nyári Bob és Alpesi Bob

Különleges élmény a 700 méteres lesiklópályán száguldani 12 kanyaron keresztül

Modern számháború

Amennyiben csapatotokkal nem egy tipikus kincskeresős programot kerestek, hanem egy kiadós stratégiai harcban is részt szeretnétek venni, ezt a programot nektek találták ki!

Középkori csapatépítés a Salamon-toronyban​

Játéksorozat, melyben a résztvevő csapatoknak tanúbizonyságot kell tenniük, hogy 600 évvel ezelőtt is megállták volna helyüket.

Mesterségek olimpiája a Visegrádi Palotaházban

Vajon kié lesz a legszebb cserép? Ki teljesít a legjobban a kovácsműhelyben? Vendégeink kipróbálhatják tudásukat a kézműves mesterségek izgalmas világában.

E-bike túrák Visegrádon

Tavasztól őszig a Dunakanyar egyik legszebb túráját kínáljuk a csapatnak, mely szinte végig aszfaltozott úton halad. A túra 4-12 fő részvételével indul és 2-3 óra hosszú.

Gokart verseny

Csoportok részére ajánljuk az „F1-es” gokart versenyt. Gyakorlás, szabadedzés, időmérő és verseny. A futam végén dobogós eredményhirdetés, emlékérem az első 3 helyezettnek.

Canopy kalandpálya

Magyarország első canopy pályája, adrenalin, szabadság, száguldás a lombok felett, különleges perspektívából a Dunakanyar szépségei. Csapatépítő programként sem utolsó.

SUP túrák Visegrádon

Szeretnéd megismerni Visegrádot egy eddig még nem látott szemszögből? Gyere és evezz velünk a Dunán! A SUP túrákat májustól októberig csapatépítő programként is ajánljuk!

AJÁNLATKÉRÉS

Az ajánlatkérő adatközlő beküldését követően kollégánk hamarosan jelentkezni fog!