fbpx

Céges rendezvények

Személyreszabott megoldások vállalkozása számára

Meg akarja lepni kollégáit egy közös kikapcsolódással, ahol kicsit összekovácsolódhatnak? A legjobb helyen jár!

Szállodánk az év minden szakában kellemes környezetet biztosít a 60-70 fős céges konferenciák, képzések, megbeszélések és csapatépítő programok lebonyolításához.

Szolgáltatásainkat igényre szabottan kínáljuk, s minden egyedi kérést igyekszünk teljesíteni, legyen az a hotelen belüli vagy külsős program, catering, vagy más kapcsolódó szolgáltatás.

A jól végzett munka után rengeteg lehetősége van a csapatnak a közös lazításra. Az alábbiakban olvashatóak az állandó és időszakos csapatépítő programajánlataink.

Buli a szállodában

Zene, tánc, karaoke kifulladásig, étel- és italcsomagokkal.

Bográcsozás és grillezés

A helyszínt, az eszközöket és az alapanyagokat biztosítjuk, a know-how-t Vendégeink adják hozzá.

Borvacsora és borkóstoló

Egy olyan céges helyszínt keresnek, ahol zártkörűen ünnepelhetik meg együtt az év végét? Szállodánk borospincéjében várjuk a csapatot!

Csapatépítő játékok

A cég igényére szabott, változatos játékok animátorok vezetésével.

Túrázás

Szervezett túrák a környező erdőkben, túravezetővel. Többféle túraútvonal és nehézségi fok, de egy valami közös bennük, a csodás környezet.

Visegrádi városnézés idegenvezetőnkkel

Egy Visegrádi városnézés idegenvezetőnkkel, 8 fős kisbuszus transzferrel, 2 órában (Fellegvár VAGY Palota meglátogatása) vagy 4 órában (a Fellegvár ÉS a Királyi Palota meglátogatása).

A varázsló színre lép

A játék igazi szellemi kihívás elé állítja a csapatot, valmint többféle ügyességi feladatot is tartalmaz.

Erdőfürdő

Vezetett 2-3 órás túra meditációval és tudatos jelenlét gyakorlatokkal.

Trabant Derbi

Trabant derbi? Természetesen nem egy ovális alakú pályán kell megmérkőzni a kétütemű csodákkal, ennél sokkal többről van szó! Egy igazi vetélkedő vár a résztvevőkre, ahol a trabantok a főszereplők.

Fűvészkerti kaland

Kalandos kincskereső program egyedülálló erdei környezetben, a közeli Bertényi Miklós Fűvészkertben! GPS eszközök segítségével és feladatokkal fedezzük fel a Bertényi Miklós Fűvészkert rejtett zugait, és különleges helyszíneit.

Nyári Bob és Alpesi Bob

Különleges élmény a 700 méteres lesiklópályán száguldani 12 kanyaron keresztül

Modern számháború az Apátkúti-völgyben

Amennyiben csapatotokkal nem egy tipikus kincskeresős programot kerestek, hanem egy kiadós stratégiai harcban is részt szeretnétek venni, ezt a programot nektek találták ki!

Középkori csapatépítés a Salamon-toronyban

Játéksorozat, melyben a résztvevő
csapatoknak tanúbizonyságot kell tenniük, hogy 600 évvel ezelőtt is megállták volna helyüket.

Mesterségek olimpiája a Visegrádi Palotaházban

Vajon kié lesz a legszebb cserép? Ki teljesít a legjobban a kovácsműhelyben? Vendégeink kipróbálhatják tudásukat a kézműves mesterségek izgalmas világában.

E-bike túrák Visegrádon

Tavasztól őszig a Dunakanyar egyik legszebb túráját kínáljuk a csapatnak, mely szinte végig aszfaltozott úton halad. A túra 4-12 fő részvételével indul és 2-3 óra hosszú.

Gokart verseny

Csoportok részére ajánljuk az "F1-es" gokart versenyt. Gyakorlás, szabadedzés, időmérő és verseny. A futam végén dobogós eredményhirdetés, emlékérem az első 3 helyezettnek.

Canopy kalandpálya

Magyarország első canopy pályája, adrenalin, szabadság, száguldás a lombok felett, különleges perspektívából a Dunakanyar szépségei. Csapatépítő programként sem utolsó.

SUP túrák Visegrádon

Szeretnéd megismerni Visegrádot egy eddig még nem látott szemszögből? Gyere és evezz velünk a Dunán! A SUP túrákat májustól októberig csapatépítő programként is ajánljuk!

Ajánlatkérés

céges
Szállásigény
Ellátás