fbpx

PATAK BISZTRÓ ÉS BOROZÓ

NEM CSAK SZÁLLÓVENDÉGEKNEK!

A Patak Bisztró és Borozó története egészen régre nyúlik vissza. Egy pici borozóból nőtte ki magát az évek során vendéglővé, majd étteremmé, hogy elnyerje jelenlegi formáját, s immár Patak Bisztró és Borozó néven várja kedves Vendégeit. 

Az új név, az új filozófia a megújult étlapon is visszaköszön, minőségi alapanyagokból készített ételkülönlegességek, hagyományos ízek, szezonális ételek is megtalálhatóak ajánlataink között.

Szállóvendégként akár a büfévacsorák alkalmával is belekóstolhattok konyhánk ízeibe, de éttermünk minden nap 11:00-20:00 óra között a’la carte étlappal is vár minden kedves betérőt!

Asztalfoglalás

Küldd el nekünk, hogy mikorra és hány főre szeretnél asztal foglalni! Kollégáink hamarosan visszaigazolják!

Vendéglátó Helyszíneink

Bisztró

Rossz idő esetén, vagy nagy melegben javasoljuk klimatizált bisztrónk belső részét. 50-70 fő (elrendezéstől függően) kényelmesen helyet tud foglalni az asztaloknál.

Itt szolgáljuk fel a félpanziós büfé reggelit és vacsorát. Igény esetén akár zenés bulit is tudunk rendezni, a többi szállóvendég zavarása nélkül.

Fedett bisztró terasz

Ahogy beköszönt a jó idő, megnyitjuk éttermi teraszunkat. Közvetlenül a patak mellett található asztaloknál kellemes, természet közeli hangulatban lehet elfogyasztani konyhánk műremekeit. A terasz végében alakítottuk ki kültéri grillkonyhánkat, ahol a szabad tűzön sütés rajongóinak próbálunk időről időre örömet szerezni. Gyertek és tegyetek egy próbát, akár valamelyik élőzenés grillhétvégénken!

Borpince

30-40 fős összejövetelek kedvelt helyszíne a bisztróból nyíló klimatizált Borpince. Itt a többi vendégtől teljesen elszeparáltan lehet akár borkóstolót, borvacsorát és zenés bulikat is rendezni.

Céges csapatépítésre, családi- és baráti összejövetelekre, szülinapokra ajánljuk!

Harmónia sarok

Egyedül a könyveddel, vagy jó társaságban, egy finom kávé vagy egy frissítő fröccs kíséretében igazán ellazulhatsz teraszunk erre a célra kialakított kis szegletében.

A patak csobogása, a madarak csicsergése, a természet illatai utánozhatatlan hangulatot teremtenek a kikapcsolódáshoz.

Esküvői szertartás  helyszíneként is meghitt hátteret biztosít.