Foglaljon gyorsan,
egyszerűen!

Érkezés
Távozás
Miért foglaljon
a weboldalon
keresztül?

Patak Park Étterem

Gundel Károly 1927-ben azt mondta Krúdy Gyulának, hogy annyira sietős lett az embereknek, hogy elfelejtettek enni, a világnak már nincs szüksége vendéglősre. Majd némi gondolkodás után hozzáfűzte: nincs más hátra, újra meg kell tanítani az embereket enni!

A Patak Vendéglő igazi kis kuriózumnak számít Visegrádon. Több évtizedes vendéglátásban szerzett tapasztalat, minőségi alapanyagok, ételkülönlegességek és hagyományos magyar fogások, minden, ami szem-szájnak ingere.

Engedje meg, hogy elkalauzoljuk a gasztronómia visegrádi fellegvárába!

A hónap ajánlata

A hónap ajánlata, közvetlenül a séfünktől! A mi kedvenceink, legyenek az Önök kedvencei is! Minden hónapban változatos hazai és külföldi finomságokkal várjuk Vendégeinket!

Október sztárja: Sous vide szarvas lapocka forró, fűszeres szilvával.

honapetele_okt

Asztalfoglalás


Ebéd közvetlenül a természetben? Foglalja le asztalát még ma és merüljön el az ínycsiklandó gasztronómiai élvezetekben az Apátkúti-patak partján!
Felhívjuk kedves vendégeinek figyelmét, hogy á la carte kínálatunk 12.00-16.30 óra között vehető igénybe, 16.30-tól csak szállóvendégeket áll módunkban fogadni. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy 6 fő feletti asztalfoglalási igényüket az etterem@patakhotel.hu e-mail címen tehetik meg. Telefonszámunk: +36-30-331-2805  

Kiemelt ajánlataink