Foglaljon gyorsan,
egyszerűen!

Érkezés
Távozás
Miért foglaljon
a weboldalon
keresztül?
Főoldal / Csomagajánlatok / Csomagajánlatok

Csomagajánlatok

A rohanó hétköznapok után nem elég egy hétvége, hogy kipihenje magát? Szombaton és vasárnap is csak a munkán jár az esze? Felejtse el! Ha tényleg olyan helyet keres, ahol maga mögött hagyhatja a szürke hétköznapok sodró lendületét, akkor csak Önre vár a Patak Park Hotel!

Kiránduljon a visegrádi hegyekben vagy egyszerűen csak adja át magát a teljes feltöltődés élményének közvetlenül a természetben! Nálunk a Patak Park Hotelben biztosan megtalálja a kedvére való kikapcsolódási formát, legyen szó Erdei Fitness Ligetünkről, vagy éppen a szállodánk kuriózumát adó pezsgőfürdőről és szaunáról, ahonnan páratlan kilátás nyílik a természetre!

Honlapunkon közvetlenül foglaló vendégeinknek garantáltan a legjobb árakat adjuk!

Célunk, hogy békés, nyugodt és Vendégeink igényeinek mindenben megfelelő környezetet teremtsünk, mindezt a Dunakanyar egyik legszebb részén, Visegrádon! Találja meg pihenésének legmegfelelőbb módját!

Aktuális ajánlataink

Egy nap az erdőben

Foglalható:

2020. szeptember 27. - 2020. szeptember 28.

Mindössze egy rövidke kiruccanást tervez, vagy csak kirándulna egy nagyot a Pilisben?

Kedvezményes ajánlatunk 2 nap, 1 éjszakára foglalható a lehető legkedvezőbb áron, kizárólag az alábbi dátumokon: 

TOVÁBB AZ AJÁNLATRA

Erdei bringás barangolás

Foglalható:

2020. július 01. - 2021. január 31.

Élvezze a Dunakanyar természeti szépségeit, szakadjon ki a város forgatagából és pihenjen az Apátkúti-patak partján! Ajánlatunkat kifejezetten az aktív kiakapcsolódást kedvelő vendégeink részére alakítottuk ki. Nálunk megéri azonnal foglalni!

TOVÁBB AZ AJÁNLATRA

Patakparti romantika csomag

Foglalható:

2020. január 07. - 2021. január 31.

Szívesen eltöltene párjával egy-két napot csak kettesben, távol mindentől, közvetlenül a természetben? Tegye különlegessé kikapcsolódásukat, szolgáljon kedvesének egy igazán maradandó romantikus élménnyel!

TOVÁBB AZ AJÁNLATRA

Erdei álom

Foglalható:

2020. január 07. - 2021. január 31.

Nálunk megéri azonnal foglalni! Erdei álom ajánlatunkat kifejezetten azoknak ajánljuk, akik szeretnének kicsit kiszakadni a nagyváros forgatagából és egy gyönyörű, varázslatos környezetben, az Apátkúti-völgy legszebb részén kipihenni a hétköznapok fáradalmait!

TOVÁBB AZ AJÁNLATRA

Szépkorúak sziesztája - nyugdíjas csomag

EXTRA AKCIÓ

Foglalható:

2020. szeptember 01. - 2021. január 31.

A kedvezményes ajánlat 62 éves kortól, hétköznapokon vehető igénybe!

Töltődjön fel Visegrád egyik legszebb részén, az erdővel szegélyezett Apátkúti-patak partján található szállodánkban és válassza nyugdíjas csomagunkat rendkívüli akcióval! Gyönyörű környezet, gondtalanság, kényeztetés és mennyei ételek...

TOVÁBB AZ AJÁNLATRA