Foglaljon gyorsan,
egyszerűen!

Érkezés
Távozás
Miért foglaljon
a weboldalon
keresztül?
Főoldal / Csomagajánlatok

Csomagajánlatok

A rohanó hétköznapok után nem elég egy hétvége, hogy kipihenje magát? Szombaton és vasárnap is csak a munkán jár az esze? Felejtse el! Ha tényleg olyan helyet keres, ahol maga mögött hagyhatja a szürke hétköznapok sodró lendületét, akkor csak Önre vár a Patak Park Hotel!

Kiránduljon a visegrádi hegyekben vagy egyszerűen csak adja át magát a teljes feltöltődés élményének közvetlenül a természetben! Nálunk a Patak Park Hotelben biztosan megtalálja a kedvére való kikapcsolódási formát, legyen szó Erdei Fitness Ligetünkről, vagy éppen a szállodánk kuriózumát adó pezsgőfürdőről és szaunáról, ahonnan páratlan kilátás nyílik a természetre!

Honlapunkon közvetlenül foglaló vendégeinknek garantáltan a legjobb árakat adjuk!

Célunk, hogy békés, nyugodt és Vendégeink igényeinek mindenben megfelelő környezetet teremtsünk, mindezt a Dunakanyar egyik legszebb részén, Visegrádon! Találja meg pihenésének legmegfelelőbb módját!

Aktuális ajánlataink

Egy csepp Patak

Foglalható:

2021. január 11. - 2021. szeptember 30.

Nálunk megéri azonnal foglalni! Egy csepp Patak ajánlatunkat kifejezetten azoknak ajánljuk, akik szeretnének kicsit kiszakadni a nagyváros forgatagából és egy gyönyörű, varázslatos környezetben, az Apátkúti-völgy legszebb részén kipihenni a hétköznapok fáradalmait!

Ajánlatunkhoz főétkezésre válassza büfévacsoránkat, vagy  Vendéglőnk á la carte kínálatát, melyből szállóvendégeink részére az étlapon szereplő árakból 10% árengedményt biztosítunk! 

TOVÁBB AZ AJÁNLATRA

Erdei álom

Foglalható:

2021. január 11. - 2021. szeptember 30.

Nálunk megéri azonnal foglalni! Erdei álom ajánlatunkat kifejezetten azoknak ajánljuk, akik szeretnének kicsit kiszakadni a nagyváros forgatagából és egy gyönyörű, varázslatos környezetben, az Apátkúti-völgy legszebb részén kipihenni a hétköznapok fáradalmait!

TOVÁBB AZ AJÁNLATRA

Patakparti romantika

Foglalható:

2021. január 11. - 2021. szeptember 30.

Szívesen eltöltene párjával egy-két napot csak kettesben, távol mindentől, közvetlenül a természetben? Tegye különlegessé kikapcsolódásukat, szolgáljon kedvesének egy igazán maradandó romantikus élménnyel!

TOVÁBB AZ AJÁNLATRA

Két keréken Visegrádon

Foglalható:

2020. július 01. - 2021. szeptember 30.

Élvezze a Dunakanyar természeti szépségeit, szakadjon ki a város forgatagából és pihenjen az Apátkúti-patak partján! Ajánlatunkat kifejezetten az aktív kiakapcsolódást kedvelő vendégeink részére alakítottuk ki. Nálunk megéri azonnal foglalni!

TOVÁBB AZ AJÁNLATRA