Foglaljon gyorsan,
egyszerűen!

Érkezés
Távozás
Miért foglaljon
a weboldalon
keresztül?

Visegrád, a Dunakanyar ékköve

Visegrádot nem véletlenül tartják a Dunakanyar ékkövének és az egyik legnépszerűbb kirándulóhelynek országszerte. Rengeteg történelmi, természeti és kulturális látnivalójával a turisták és a kirándulni, pihenni vágyók egyik kedvenc desztinációja.

Visegrád Magyarország és a régió történelme során mindig is a figyelem középpontjában állt, de már a bronzkorból származó régészeti leleteket is találtak itt korábban. A Dunakanyar fölé magasodó, kuriózumnak számító Fellegvárat még IV. Béla király, a híres királyi palotát pedig Károly Róbert kezdte el építtetni. Történelmi virágkorát Mátyás király idején élte a város.

A környék legfontosabb és legnépszerűbb műemlékei és látnivalói a 333 méteres magasságban lévő Fellegvár, valamint a Királyi Palota a Salamon-toronnyal, melyek gyalogosan is kényelmesen megközelíthető távolságban találhatóak szállodánktól.

Érdemes egy pár napot szentelni az Apátkúti-völgy bejárásának, ahol olyan természeti csodákban gyönyörködhetnek a kirándulók, mint például a Halas-tó, az Ördögmalom-vízesés vagy a Kaán-forrás.

Ha pedig mindez nem lenne elég, akkor palotajátékok, lovagi torna, sétahajózás a Dunán, bobpálya és a Zugfőzde Pálinkamúzeum várja az idelátogatókat.

Kiemelt ajánlataink