Foglaljon gyorsan,
egyszerűen!

Érkezés
Távozás
Miért foglaljon
a weboldalon
keresztül?

Visegrádi programok

Szállodánk környékén rengeteg színes programlehetőség várja a Visegrádra és Apátkúti-patak partjára látogató Vendégeinket. Gazdag történelmi múlt, kulturális és természeti értékek, élmények kicsiknek és nagyoknak.

A Fellegvár és a Királyi Palota

Visegrád Magyarország és a régió történelme során mindig is a figyelem középpontjában állt, de már a bronzkorból származó régészeti leleteket is találtak itt korábban. A Dunakanyar fölé magasodó, kuriózumnak számító Fellegvárat még IV. Béla király, a híres királyi palotát pedig Károly Róbert kezdte el építtetni. Történelmi virágkorát Mátyás király idején élte a város.

A környék legfontosabb és legnépszerűbb műemlékei és látnivalói a 333 méteres magasságban lévő Fellegvár, valamint a Királyi Palota a Salamon-toronnyal, melyek gyalogosan is kényelmesen megközelíthető távolságban találhatóak szállodánktól.

Fellegvár Királyi Palota

Zugfőzde Pálinkamúzeum

“Pálinkás jó reggelt!” - hangzik a régi magyar szólás. A Pálinkamúzeum a pálinkafőzés történetét és a kisüsti pálinkafőzés folyamatát mutatja be az idelátogatóknak. Emellett az érdeklődők megismerkedhetnek a pálinkák alapanyagaival és különleges gyógypálinkákkal is. A jó hangulat garantált!

Gokart és Kalandpark

Visegrád egyik szabadtéri szenzációja a Gokart és Kalandpark a Lepence völgyben. Számtalan sportolási lehetőség, trambulinok, íjászat, fa játszótér, 300 négyzetméteres sörsátor és 8 perces gokart futamok a sebesség szerelmeseinek egy 380 méter hosszú gokart pályán! Ne hagyják ki!

Mátyás király Történelmi Játszópark

Kiváló kikapcsolódási és szórakozási lehetőség a Mátyás király Történelmi Játszópark, mely a mesék világán keresztül kalauzolja vissza a gyerekeket az ország történelmébe. A Királyi Palotával szemben található, nagyszerű program az egész családnak, de főleg a kicsiknek, akiket labirintussal, hintákkal, libikókákkal és egyéb fából készült színes játékokkal várnak.

Bobpálya

BobpályaEgy igazán hangulatos és izgalmas program felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt! Éles kanyarok, süvítő szél és rengeteg nevetés! 700 méteres lesikló résszel, egy nyári és egy alpesi bobpályával várják az idelátogatókat. Az élmény garantált!

Kiemelt ajánlataink