Foglaljon gyorsan,
egyszerűen!

Érkezés
Távozás
Miért foglaljon
a weboldalon
keresztül?

Visegrádi csapatépítő programok

Szállodánk a Dunakanyar egyik legszebb részén, Budapesttől mindössze 43 km-re, Visegrádon, az erdővel szegélyezett Apátkúti-patak partján található. A Patak Park Hotel maximum 60 főig kiváló helyszíne a céges csapatépítő programoknak, de tréningekworkshopok, sporttáborok szervezése kapcsán is segítséget nyújtunk.

A csapatépítő programokhoz számos lehetőséget talál kínálatunkban. A programokat minden esetben a társaság igényeire szabjuk, legyen szó egy 2 órás-, vagy akár egész napos programokról. 

Királyok és Királynék a Visegrádi Királyi Palotában

Királyok és Királynék a Visegrádi Királyi Palotában

Ötletes és játékos kincskereső csapatépítő kalandjáték a Visegrádi Királyi Palota területén. 

Részletek
Forma 1-es gokart verseny

Forma 1-es gokart verseny

Igazán jó hangulatú csapatépítő program egy gokartozás! Csoportok részére szívesen ajánljuk a F1-es gokartversenyt. A pályán berendezés működik, a versenyzők körönként látják ledfalon a köridejeiket.

Részletek
Középkori csapatépítés a Salamon-toronyban

Középkori csapatépítés a Salamon-toronyban

A középkori csapatépítés egy olyan játéksorozat, melyben a résztvevő csapatoknak (a létszámtól függően érdemes arányosan elosztani a csapatokat) tanúbizonyságot kell tenniük, hogy 600 évvel ezelőtt is megállták volna helyüket.
Mindehhez eredményesen kell bánni a hajítófegyverekkel, íjjal is pontosan kell lőni, ráadásul a hatékony célérzék mellett azt is bizonyítani lehet, hogy közös erővel akár egy rettegett hajítógépet is képesek használni.
És igen, lovagolni is fogunk, csak egy kicsit másképpen...

Részletek
Pálinkatúra a Visegrádi Zugfőzdében

Pálinkatúra a Visegrádi Zugfőzdében

Pálinkás Mesterünk vezetésével egy pálinkatörténeti előadáson vesz részt a csoport, mely alkalmával megismerhetik a pálinka és Visegrád kapcsolatát,
elindíthatják az interaktív zugfőző életképet és készíthetnek emlékbe csoportos vagy egyéni képeket a múzeum fotókészítő konzolán.

Részletek
Vissza a Csapatépítő programok oldalra

Kiemelt ajánlataink