Foglaljon gyorsan,
egyszerűen!

Érkezés
Távozás
Miért foglaljon
a weboldalon
keresztül?

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Lovas- Balogh Andrea
  2019. 04. 04. 21:56 (Budapest)
  A héten 3 napot töltöttünk a Hotelben. Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. Az ételek finomak voltak és bőségesek. A pincérek közvetlenek voltak nagyon jó fejek. Teljesen családias volt a hangulat. Tisztaság mindenhol. Visszatérünk majd pár hónapon belül. Igazi lazítás volt számunkra. Javasolni fogok minél több ismerősömnek ezt a Hotelt azoknak, akik egy jó pihenésre és kikapcsolódásra vágynak. Köszönettel tartozom a Hotel Személyzetének, hogy ezt a pár napot megédesítették számunka . Gyönyörű környezetben pihentünk 2 napot .
 • Kozma Károly
  2018. 10. 21. 21:12 (Budapest)
  Olvasva a korábbi véleményeket, nagyon meg vagyok lepve. A héten két éjszakás vendéglátásban volt részünk a feleségemmel. Mint a szállás, a személyzet, és az étel is csak felsőfokon említhető. Aki nem volt megelégedve vele, valahol máshol volt.

  Magam részéről csak ajánlani tudom.

  Ha megtehetjük máskor is felkeressük.
  Patak Park Hotel Visegrád
  2018-10-23 23:34:56
  Kedves Károly! Köszönjük szépen számunkra nagyon értékes visszajelzését! Szeretettel várjuk vissza és igyekezni fogunk, hogy legközelebb is legalább ilyen kiváló véleménnyel távozzanak szállodánkból! Üdvözlettel, Belán Miklós Szállodaigazgató
 • Nelli
  2018. 10. 08. 10:58 (Budapest)
  Maximálisan elégedettek voltunk! A konyha kitűnő! Az egész hely csodás! Visszamegyünk!
 • Miklós
  2018. 10. 04. 16:28 (Miskolc)
  A helyszín elragadó, a személyzet udvarias és segítőkész. Az étel teljesen megfelelő volt. A szoba, otthonos és tiszta. Kellemes volt az itt töltött idő. Mind a szoba, mind az étterem árai reálisak. Sőt, a hely színvonalához képest olcsók.
 • Bálint
  2018. 09. 24. 21:47 (Esztergom)
  Szuper hely, gyönyörű helyen. 2 éjszakát töltöttünk el itt a feleségemmel, mindennel meg voltunk elégedve. A reggeli és a vacsora is nagyon ízletes volt, mindenkinek ajánljuk.
 • Tamás
  2018. 09. 22. 10:35 (Budapest)
  Gyönyörű hely, finom ételek, barátságos és családias környezet, kedves személyzet! Nagyon jól éreztük magunkat a párommal! Sok sikert a továbbiakban!
 • Patrícia
  2018. 09. 21. 17:34 (Budapest)
  Csodás környezetben, szép és tiszta szállás, kiváló személyzet! Köszönjük a kedves kiszolgálást! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Kiemelt ajánlataink