Foglaljon gyorsan,
egyszerűen!

Érkezés
Távozás
Miért foglaljon
a weboldalon
keresztül?

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Berkes Ferenc és Paska Rózsa
  2021. 07. 15. 00:00 (Tompa)
  Hosszú szabadságra, 10 éjszakára választottuk a Hotelt, de egy percre sem bántuk meg. Minden napját élveztük. Ehhez maximálisan hozzájárult a gyönyörű környezet a megfelelő személyzet. Csodálatosnak tartom a Hotel minden munkatársának azt a tanítani való hozzáállását ahogyan a vendéggel bánnak. A foglalástól a számla kifizetéséig csak mosolyt kaptunk mindenkitől. Nem tudtunk olyat kérni, amit ne oldottak volna meg. Bármit ajánlottak mindent kipróbáltunk és élményekkel tértünk haza. Csupa jókedv, a vendég tisztelete, odaadás jellemzi minden egyes munkatársukat. Aki szeretné maga mögött hagyva kipihenni az év zaját, ugyanakkor aktív kikapcsolódásra is vágyik, annak szívből ajánlom, töltsön el itt egy kis időt, mert nem bánja meg. Ezek az emberek egytől egyig a szívüket, lelküket teszik oda a vendégért. Mi nagyon szépen köszönjük mindannyiuknak! Berkes Ferenc és Paska Rózsa
 • Bácsi Krisztián
  2021. 07. 08. 00:00 (Debrecen)

  Kedves Hotel!
  3 napot töltöttünk Önöknél. Csak pozitívumot tudok írni! Számomra nagyon -nagy újdonság volt a felnőttbarát hotel! Végre, gondolnak azokra az emberekre is, akik gyerekzsivaj nélkül szeretnének pihenni, idilli környezetben.
  Nagyon-nagyon jó dolognak tartom ezt! (Itt tényleg intelligens, igényes felnőtt emberek voltak-ma sajnos ez is ritka!)
  Gyönyörű a hotel, finomak az ételek, kedves a személyzet.
  További sok sikert kívánok!
 • Varga Tibor
  2021. 05. 30. 00:00 (Szekszárd)
  Mi a pihnés, kirándulás, nagy séták miatt választottuk a szálodát, Minimális wellness részeg van, de mi nem wellnessre jötünk. A szoba és a fürdőszóba tiszta, a minibár jól felszerelt, az ágy kényelmes volt. Örültünk a max csomagos TV-nek mert a BL döntőt is meg tudtam nézni. A szálloda környezete nagyon szép, nagy sétákat tettünk a környező erdőben. Az ételek finomak és változatosak voltak. Félpanzióval, a reggeli hagyományos svéd asztalos reggeli, vacsorára két féle leves és 3-4 féle főétel közül lehetett válaszani, mindegyik nagyon finom volt. 3 féle deszertel lehetett zárni az étkezést. A pincérek nagyon kedvesek és udvariasak voltak. Ár érték arányban remek választás. Csodás hétvégét tötltöttünk el itt.
 • Edit és Attila
  2020. 10. 30. 00:00 (Budapest)
  Kedves Vendéglátóink! Férjként és feleségként életünk első útját tötöttük nálatok! Köszönjük a kedvességeteket, és a figyelmeteket, nagyon jól éreztük magunkat nálatok! Reméljük, hogy az 50. házassági évfordulónkat is nálatok tölthetjük! Edit és Attila
 • Zsuzsu
  2020. 10. 04. 22:26 (Budapest)
  Gyönyörű környezet, kedves, segítőkész személyzet, finom ételek, kényelmes szobák... ennél többet nem is kérhettünk volna, de mégis többet kaptunk. Béke, nyugalom, és teljes kikapcsolódás várt minket ebben a felnőttbarát szállodában. Biztos, hogy még visszatérünk!
 • Pető-Szabó Dóra
  2020. 09. 22. 00:00
  Fantasztikus 4 napot töltöttünk a hotel vendégszeretetét élvezve. A szoba gyönyörű volt, tiszta, kifogástalan. A reggeli és a vacsora bőséges volt és nagyon finom. Mindenki nagyon kedves volt, bármit kértünk, bármivel fordultunk a személyzet felé, rögtön segítségünkre voltak. Jövőre ismét jövünk!
 • Farkas Tamásné Évi
  2020. 09. 19. 00:00
  Nászutunkat töltöttük a szállodában és nagyon jól éreztük magunkat! A kiszolgálás és a szoba is nagyon tetszett! Csodás környezet, remek szálloda! :-D Köszönjük az eltöltött időt! Érkezéskor 2en jöttünk, távozáskor 3man távoztunk! Farkas Tamásné Évi és Farkas Tamás
 • Fésüs-Tóth Vivien
  2020. 09. 01. 00:00

  A nászútunkra érkeztünk a szállodába. Immáron második alkalommal töltöttünk el nagyon kellemes időt. Mint az első alkalommal, most is csodás volt minden! A hotel gyönyörű, vendégfogadása páratlan. Köszönjük a takarítók precíz munkáját, a recepciósok segítőkészségét, a szakácsoknak a remek, fenséges ételeket. Köszönjük a felszolgálóknak, hogy folyamatosan lesték a kívánságainkat, a páratlan kiszolgálást. A masszázs szuper és nyugtató volt. Nemsokára újra találkozunk!
 • Nagy Viktória
  2020. 07. 03. 13:25 (Budapest)
  3 napra mentünk a férjemmel, a negatív hozzászólások miatt kicsit tartottunk is attól, hogy milyen lesz. Felülmúlta a várakozásainkat, az ételek és a kiszolgálás is fantasztikus volt, még keresve se tudnék hibát találni benne. Pihenésre, kikapcsolódásra tökéletes, a környék is gyönyörű. Nagyon kedves és segítőkész volt mindenki, bátran ajánlom a hotelt.
 • 4 fős fiatal társaság
  2020. 02. 02. 09:10 (Keszthely)
  Nagyon jól éreztük magunkat, kiemelnénk a kedves személyzetet, és a jófej felszolgáló srácot! A környezet gyönyörű, az ételek, italok finomak, a wellness terasz kellemes és mindenki nagyon kedves! Mindenkinek ajánljuk!

Kiemelt ajánlataink