Foglaljon gyorsan,
egyszerűen!

Érkezés
Távozás
Miért foglaljon
a weboldalon
keresztül?

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Laibné Takács Erika
  2021. 12. 19. 00:00 (Erdőkertes)
  Végtelenül hálás vagyok a személyzet kedvességéért, hozzállásáért, segítségéért, amivel felejthetetlenné tették férjem 50. születésnapját és az egész hétvégét! Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve, nekünk ez a szálloda a No.1. Biztosan vissza fogunk még térni!
 • Martinka Gyuláné
  2021. 11. 29. 00:00
  Nagyon jól éreztük magunkat, hibát nem is tudok mondani. Viszont ezt a gesztust, hogy mi nyugdíjasok ingyen ebédet kaptunk, ezt nagyra értékelem, és milyen finom és sok volt, köszönjük!!
 • Kozák Magdolna
  2021. 11. 26. 00:00 (Kecskemét)
  Az utóbbi idők tapasztalata szerint magasan a legjobb ár/minőség arányú szálloda. Maximális kedvesség, finom ételek, szép szobák. Máskor is jövünk ide! Magdolna, Kecskemét
 • Berkes Ferenc és Paska Rózsa
  2021. 07. 15. 00:00 (Tompa)
  Hosszú szabadságra, 10 éjszakára választottuk a Hotelt, de egy percre sem bántuk meg. Minden napját élveztük. Ehhez maximálisan hozzájárult a gyönyörű környezet a megfelelő személyzet. Csodálatosnak tartom a Hotel minden munkatársának azt a tanítani való hozzáállását ahogyan a vendéggel bánnak. A foglalástól a számla kifizetéséig csak mosolyt kaptunk mindenkitől. Nem tudtunk olyat kérni, amit ne oldottak volna meg. Bármit ajánlottak mindent kipróbáltunk és élményekkel tértünk haza. Csupa jókedv, a vendég tisztelete, odaadás jellemzi minden egyes munkatársukat. Aki szeretné maga mögött hagyva kipihenni az év zaját, ugyanakkor aktív kikapcsolódásra is vágyik, annak szívből ajánlom, töltsön el itt egy kis időt, mert nem bánja meg. Ezek az emberek egytől egyig a szívüket, lelküket teszik oda a vendégért. Mi nagyon szépen köszönjük mindannyiuknak! Berkes Ferenc és Paska Rózsa
 • Bácsi Krisztián
  2021. 07. 08. 00:00 (Debrecen)

  Kedves Hotel!
  3 napot töltöttünk Önöknél. Csak pozitívumot tudok írni! Számomra nagyon -nagy újdonság volt a felnőttbarát hotel! Végre, gondolnak azokra az emberekre is, akik gyerekzsivaj nélkül szeretnének pihenni, idilli környezetben.
  Nagyon-nagyon jó dolognak tartom ezt! (Itt tényleg intelligens, igényes felnőtt emberek voltak-ma sajnos ez is ritka!)
  Gyönyörű a hotel, finomak az ételek, kedves a személyzet.
  További sok sikert kívánok!
 • Varga Tibor
  2021. 05. 30. 00:00 (Szekszárd)
  Mi a pihnés, kirándulás, nagy séták miatt választottuk a szálodát, Minimális wellness részeg van, de mi nem wellnessre jötünk. A szoba és a fürdőszóba tiszta, a minibár jól felszerelt, az ágy kényelmes volt. Örültünk a max csomagos TV-nek mert a BL döntőt is meg tudtam nézni. A szálloda környezete nagyon szép, nagy sétákat tettünk a környező erdőben. Az ételek finomak és változatosak voltak. Félpanzióval, a reggeli hagyományos svéd asztalos reggeli, vacsorára két féle leves és 3-4 féle főétel közül lehetett válaszani, mindegyik nagyon finom volt. 3 féle deszertel lehetett zárni az étkezést. A pincérek nagyon kedvesek és udvariasak voltak. Ár érték arányban remek választás. Csodás hétvégét tötltöttünk el itt.
 • Edit és Attila
  2020. 10. 30. 00:00 (Budapest)
  Kedves Vendéglátóink! Férjként és feleségként életünk első útját tötöttük nálatok! Köszönjük a kedvességeteket, és a figyelmeteket, nagyon jól éreztük magunkat nálatok! Reméljük, hogy az 50. házassági évfordulónkat is nálatok tölthetjük! Edit és Attila
 • Zsuzsu
  2020. 10. 04. 22:26 (Budapest)
  Gyönyörű környezet, kedves, segítőkész személyzet, finom ételek, kényelmes szobák... ennél többet nem is kérhettünk volna, de mégis többet kaptunk. Béke, nyugalom, és teljes kikapcsolódás várt minket ebben a felnőttbarát szállodában. Biztos, hogy még visszatérünk!
 • Pető-Szabó Dóra
  2020. 09. 22. 00:00
  Fantasztikus 4 napot töltöttünk a hotel vendégszeretetét élvezve. A szoba gyönyörű volt, tiszta, kifogástalan. A reggeli és a vacsora bőséges volt és nagyon finom. Mindenki nagyon kedves volt, bármit kértünk, bármivel fordultunk a személyzet felé, rögtön segítségünkre voltak. Jövőre ismét jövünk!
 • Farkas Tamásné Évi
  2020. 09. 19. 00:00
  Nászutunkat töltöttük a szállodában és nagyon jól éreztük magunkat! A kiszolgálás és a szoba is nagyon tetszett! Csodás környezet, remek szálloda! :-D Köszönjük az eltöltött időt! Érkezéskor 2en jöttünk, távozáskor 3man távoztunk! Farkas Tamásné Évi és Farkas Tamás

Kiemelt ajánlataink