Foglaljon gyorsan,
egyszerűen!

Érkezés
Távozás
Miért foglaljon
a weboldalon
keresztül?

Trabant Derbi

Időpont(ok):
2021. 10. 13 - 2022. 12. 31.

Trabant derbi? Természetesen nem egy ovális alakú pályán kell megmérkőzni a kétütemű csodákkal, ennél sokkal többről van szó! Egy igazi vetélkedő vár a résztvevőkre, ahol a trabantok a főszereplők.

A program folyamán különböző feladatokat kell a résztvevőknek együtt teljesíteni.
- gyorsulási verseny 
- ügyességi verseny
- vakonvezetés
- trabantolás
- trabant húzás
- sor-és váltóversenyek
- kvíz
- valamint egy meglepetés feladat vár a csapatokra

Elsőkörben megkapják a csapatok a szükséges eszközöket, illetve ismertetjük az alapszabályokat. Majd minden különböző feladat előtt 1 perc áll csapatok rendelkezésére, hogy kitalálják a legmegfelelőbb technikát illetve taktikát miként is tudnak a többi csapat előtt végezni. A legtöbb feladat az erő megfelelő használatáról, ügyességről és a csapatmunkáról szól. A program során folyamatosan pontozzuk a csapatokat, mely alapján a végén tudjuk őket díjazni. Természetesen, ahogy minden programunkon, itt is díjazuk az összes résztvevő csapatot.

Összeségében a trabant derbi egy különleges, izgalmas csapatépítés, amelyben szükség lesz a közös erőre, kitartásra és egy kis versenyszellemre is!

Időtartam: kb. 2 óra 

Létszám: minimum 10 fő 


A csapatépítő programokkal kapcsolatban szívesen küldünk az érdeklődőknek bővebb leírást, minden programot az adott igények szerint személyre szabunk.

Ne habozzon, kérjen ajánlatot még ma!

Ajánlatkéréssel kapcsolatban keresse értékesítésünket az alábbi űrlap kitöltésével:

Kitöltöm az űrlapot!

Vissza a Céges rendezvényekhoz

Trabant Derbi

Kiemelt ajánlataink