Foglaljon gyorsan,
egyszerűen!

Érkezés
Távozás
Miért foglaljon
a weboldalon
keresztül?

SZÉP kártya és Hungary Card elfogadóhely

szepkartya

SZÉP kártyával szeretné kiegyenlíteni foglalását? Nem gond! A Patak Park Hotel sok szeretettel várjaazokat a Vendégeit is, akik SZÉP kártyával szeretnének fizetni.

Szállodánk MKB Pihenőkártyát, K&H SZÉP Kártyát és OTP Széchenyi Pihenőkártyát is elfogad, így Önnek semmi miatt nem kell aggódnia az itt tartózkodása alatt!
Még nem tudja pontosan, hogy mikor szeretne kikapcsolódni szállodánkban? Esetleg barátait, ismerőseit, családtagjait szeretné meglepni egy páratlan vakációval? Nem kell aggódnia! Fizessen most SZÉP Kártyájával, szállodánk csomagajánlatai és ajándékutalványai egész évben bármikor felhasználhatóak!
Szállodánkban lehetőséget biztosítunk SZÉP-kártyával történő előleg fizetésre is.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a SZÉP kártyás előleg fizetések átfutási ideje legalább egy hét, valamint az esetleges visszautalási idő több mint egy hónap!

Az alábbi szolgáltatókkal állunk kapcsolatban:

  • Amennyiben OTP Szép kártyával szeretne fizetni, az alábbi teendője lesz: 
  • Az OTP SZÉP portálon az elfogadóhelyeknél Visegrádot, majd a Patak Park Hotelt válassza ki, ezek után a tranzakciót a kapott utasítások alapján tudja elvégezni. Kérjük, adja meg számlázási címét.
  • Amennyiben K&H Szép kártyával szeretne fizetni, az alábbi teendője lesz: A K&H SZÉP portálon a tranzakciót a kártyabirtokos az elfogadóhely azonosítójának megadásával tudja kezdeményezni. 

Azonosító: 9461112468
A tranzakcióról kapott sorszámot, valamint a számlázási címet kérjük, küldje meg szállodánk részére a könnyebb beazonosítás miatt.
Amennyiben MKB SZÉP kártyával szeretne fizetni, az alábbi teendője lesz:
Kérjük, vegye fel szállodánkkal a kapcsolatot! A fizetéshez szükséges azonosítót az MKB felületén kollégáink tudják bekérni.
Kérjük, adja meg számlázási címét. 

Hungary Card

Hungary Card tulajdonosoknak 10% kedvezményt biztosítunk az aktuális ajánlatainkból. A kedvezmény más promócióval, kedvezménnyel nem vonható össze, az igénybevétel módjáról kérem, keresse értékesítésünket.

Kiemelt ajánlataink