Ajándékozzon élményt szeretteinek, válasszon utalványaink közül!

Foglaljon gyorsan,
egyszerűen!

Érkezés
Távozás
Miért foglaljon
a weboldalon
keresztül?

Saját szervezésű csapatépítő programok

Szállodánk a Dunakanyar egyik legszebb részén, Budapesttől mindössze 43 km-re, Visegrádon, az erdővel szegélyezett Apátkúti-patak partján található. A Patak Park Hotel maximum 60 főig kiváló helyszíne a céges csapatépítő programoknak, de tréningek, workshopok, sporttáborok szervezése kapcsán is segítséget nyújtunk.

A csapatépítő programokhoz számos lehetőséget talál kínálatunkban. A programokat minden esetben a társaság igényeire szabjuk, legyen szó egy 2 órás-, vagy akár egész napos programokról. 

Pilisi túraprogram és kincskeresés az Apátkúti völgyben

Pilisi túraprogram és kincskeresés az Apátkúti völgyben

Szervezzen kalandos csapatépítő túraprogramot kollégáinak a szálloda mellett induló népszerű kiránduló útvonalakon! 

A Patak Park Hoteltől könnyen megközelíthető a népszerű Apátkúti-völgy, ahonnan számos kiránduló útvonalat érhetünk el a könnyebb szakaszoktól a nehezebben megközelíthető kilátókig. 

Szakképzett túravezetőnk a csapat igényeire szabja a túrát, igény szerint uzsonnacsomagot és frissítőt szállodánk biztosít. 

Részletek
Bográcsozás, grillezés

Bográcsozás, grillezés

Elkészítenék saját ebédjüket vagy vacsorájukat a kollégákkal? Inkább bográcsételt fogyasztana a társaság a svédasztalos vacsora helyett?

Szállodánkban erre is van lehetőség saját bográcsozó helyünkön, ahol akár 30 fő részére is kényelmes helyet biztosítunk. 

Részletek
Borvacsora a szálloda borospincéjében

Borvacsora a szálloda borospincéjében

Egy különleges borvacsora programmal zárná a társaság a napot?

Egy ilyen lehetőségért ki sem kell mozdulniuk a szállodából, hiszen borospincénkben kiváló alkalmat biztosítunk erre. 

Az 5 fogásos borvacsora menühöz a Szivek pincészet boraiból válogatjuk össze a borokat, melyhez igény szerint személyesen a picészet borásza kínálja a különlegességeket. 

Részletek
Íjászverseny a szálloda íjászpályáján

Íjászverseny a szálloda íjászpályáján

Keressük Visegrád Robin Hoodját! Ki talál bele a közepébe?

Mindenki próbára tehetik célzási képességeiket a hotel mögött található ijászpályán. Oktatónk segítségével igazi hagyományos íjakon lehet elsajátítani ennek a több ezer éves eszköznek a használatát, a szórakozás garantált.

Részletek
Csapatépítő Erdőfürdő, vállalati stresszkezelő tréning

Csapatépítő Erdőfürdő, vállalati stresszkezelő tréning

Az erdőfürdő (Sinrin Joku) kifejezés Japánból származik.

Az erdők egészségünkre és immunrendszerünkre gyakolot élettani és pszichológiai hatását vizsgálva alakult ki szintén egy újkeletű módszer, az ököpszichológia egyik népszerű gyakorlatává. 

Az erdőfürdő egy vezetett, 2-3 órás séta mely során az egyes állomásokon meditáció és tudatos jelenlét gyakorlatok során tapasztalható meg az a módszer, amivel könnyebb a lelasszulás, hogyan tudunk egy biztonyos probléma megoldásán dolgozni, ráhangolódni egymásra és a körülöttünk lévő természtetre. 

Részletek
Indoor program: A varázsló színre lép

Indoor program: A varázsló színre lép

A program során olyan ügyességi feladatokat kell a csapatoknak megoldaniuk, ami minden résztvevő számára igazi szellemi kihívás lehet.  A csapat összekovácsolására és a versenyszellem fokozására kitűnő játékos programlehetőség. 

Beltéri programunkat rossz vagy nagyon hideg idő esetére ajánljuk, minimim létszám: 6 fő. 

A program időtartama kb. 2 óra. 

Részletek
Vissza a Csapatépítő programok oldalra

Kiemelt ajánlataink