Foglaljon gyorsan,
egyszerűen!

Érkezés
Távozás
Miért foglaljon
a weboldalon
keresztül?

Programok a hotelben

 

Masszázs

Engedje magát elcsábítani a nyugalom szigetére. A tökéletes lazítás egyik elengedhetetlen eleme a masszázs. Zárja ki a külvilágot, és adja át magát az élvezetnek, kényeztesse minden porcikáját a különleges masszázskínálatunk valamelyikével. Profi masszőrünk segít elérni a teljes nyugalom állapotát, és közben megfeledkezhet a rohanó élet minden bajáról.

A csomagárban található masszázs kedvezménykuponokat nem lehet összevonni, egy alkalommal egy kupon használható fel. Előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetés a szálloda recepcióján. Időpont módosítást vagy lemondást 24 órán belül tudunk elfogadni.

Masszázs típusok és árak >
 

Erdei Wellness Terasz

Kapcsolódjon ki Erdei Wellness Teraszunkon és adja át magát a teljes feltöltődés élményének! Kényeztesse a túrázásban megfáradt izmait a jakuzziban, méregtelenítsen az infra vagy finn szaunában, ezen szolgáltatások minden nap 18 óráig térítésmentesen vehetőek igénybe. Édes kettesben szeretne párjával romantikázni? 18 óra után a terasz csak privát használatra foglalható, a részletekről bővebb információ a szállodánk recepcióján kérhető.

 

Erdei Fitness Liget

A mozgás szerelmeseinek örömére, rendhagyó „edzőtermünk”, a Fitness Liget, a hegyoldalban, a friss levegőn várja a sportolni vágyó kedves Vendégeinket! 6 helyszínen alakítottunk ki edző állomásokat, ahol szabadtéri kardio és mechanikus erőfejlesztő gépek segítenek az alakformálásban.

 

Íjászat

„A magyarok nyilaitól ments meg, Uram, minket!” – hangzik a régi mondás, de nem nálunk! Itt ugyanis gyorsan kiderülhet, hogy ki az ügyesebb, vagy éppen ki céloz jobban. Oktató segítségével bárki kipróbálhatja szállodánkban az íjászat mesterségét. A felszerelést, az oktatót, és a helyszínt mi biztosítjuk, a jó hangulat pedig sosem marad el! A programra előzetes bejelentkezés szükséges!

 

Kerékpárbarát szálláshely

Azért, hogy ne csak a lustálkodásról szóljon a pihenés, szállodánk lehetőséget biztosít arra, hogy kerékpárt bérelve, 2 keréken járják be a környék látványosságait, amiből akad bőven! Bringáink rendszeresen karban vannak tartva, és minden szükséges eszközzel fel vannak szerelve. Ha valaki saját kerékpárral érkezik, mi szívesen megőrizzük azt az itt tartózkodása alatt, sőt szükség esetén a karbantartásához eszközöket is biztosítunk.

 

Túrázás / Nordic walking

A Duna kanyarulata, melyet mindkét oldalról hegyek szegélyeznek, kiváló lehetőséget biztosít a túrázásra vagy egy könnyebb sétára az erdőben. A bátortalanabb kirándulni vágyók túravezető által szervezett programokon is részt vehetnek, de a gyakorlott túrázók önállóan is felfedezhetik a környék rejtett szépségeit. Az élmény növeléséhez és az aktivitás fokozásához segítséget nyújthat a nordic walking bot, melyet a szállodánk recepcióján bérelhet.

 

Társasjátékok

Ha odakint esik, vagy éppen fúj, akkor induljon a móka idebent! Nálunk rossz idő esetén sem fog unatkozni, hiszen számos lehetőséget kínálunk ezekre a napokra, estékre. Kedvükre válogathatnak a társasjátékok kavalkádjából, de a csocsó, a darts, a ping-pong, és a biliárd is remek szórakozást ígér. Ám, ha ezek nem lennénk elegek, visszacsempésszük egy picit a gyermekkort, és a technika pislákoló fénykorát az életükbe a retro video játékunkkal, amelyet egyedül, vagy párban is élvezhetnek. A biliárd kivételével az összes játékunk ingyenes, és előzetes bejelentkezés nem szükséges.