+36 26 397 486 2025 Visegrád, Mátyás kir. u. 82.

Foglaljon gyorsan,
egyszerűen!

Érkezés
Távozás
Miért foglaljon
a weboldalon
keresztül?

Masszázs

Szállodánk különböző masszázs formákat kínál, teljes mértékben Vendégeink igényeire szabva.masszazs Masszőrünk hitvallása: “ép testben, ép lélek”! Ennek megfelelően szeretnénk hozzájárulni Vendégeink maximális feltöltődéséhez, a különböző betegségek megelőzéséhez és gyógyításához, izmaik felfrissítéséhez, vérkeringésük felpezsdítéséhez.

Nálunk a tökéletes kikapcsolódás egy frissítő masszázzsal kezdődik!

Foglalja le időpontját még ma!

ÚJDONSÁG! Masszázsaink sora további kényeztető szolgáltatásokkal bővült! Válogasson kedvére új wellness kezeléseink között!

Frissítő arc-nyak-váll masszázs 25'
A közel 30 perces masszázs alatt a vendég kényelmes testhelyzetben fekszik. A masszőr finom simító, relaxáló mozdulatokkal kényezteti az arc, a nyak, majd a váll területeit.
Frissítő hátmasszázs 25'
A fél órás masszázs alatt a masszőr nemcsak a hátat, hanem a derekat és a vállakat is átmasszírozza. Ezzel lazítja az izmokat, ízületeket, oldja a görcsöket és javítja a vér-és nyirokkeringést.
Frissítő talpmasszázs 25'
A masszőr a talpi zónákon keresztül befolyásolja a szervek működését, növeli azok energiaszintjét. A megfelelő zónák masszírozásával nő a hozzárendelt szervek vérbősége és javul az anyagcseréje. A talpmasszázs hatékony segítséget nyújt egészségünk megőrzésében.
Svédmasszázs 50'
Valószínűleg Európában a legszélesebb körben elterjedt masszázs, mely lazító és stimuláló fogásokból áll. A kezelés alatt a masszőr a vendég egész testét átdolgozza, így a masszázs kellemesen lazító, frissítő hatása napokig érezhető. Szállodánkban a kezelést speciális olajjal és gyógynövényes krémekkel végezzük az egész test területén. Lazítja az izmokat, frissíti a testet, javítja a vérkeringést, megszünteti a fáradtságérzetet, méregtelenítő hatással bír a szervezetre.
Gyógymasszázs 25' és 50'
A gyógymasszázs az európai fizioterápia hagyományos masszázsa. A fogásai a frissítő jellegű, elsősorban izmokra ható svédmasszázséval azonosak. A kezelés asztalon történik, vivőanyaggal és általában csak a terápia által megcélzott fájdalmas testrész kerül masszírozásra. A masszőr óvatos ízületi mobilizációval, kimozgatással fejezi be a kezelést.
Relaxáló aroma masszázs 25' és 50'
Aromaterápia – ami szó szerint annyit tesz „terápia aromán vagy illaton keresztül” – gyógyfüvekből, virágokból, levelekből, gyümölcsökből, fakéregből és magokból kivont illóolajokat használ a testi és lelki jó közérzet előmozdításához. Illatuk az agy azon részére hat, amit a motivációval, érzelmekkel, hangulatokkal és a kreativitással kapcsolunk össze. A kezelés lassú, nyugodt, finom mozdulatokkal végzett simító jellegű masszázs. Elsődleges célja a vendég ellazítása, feszültségének oldása relaxációs zene mellett aromaterápiával kiegészítve.

Kiemelt ajánlataink