Foglaljon gyorsan,
egyszerűen!

Érkezés
Távozás
Miért foglaljon
a weboldalon
keresztül?

KÖZLEMÉNY A KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS HELYZETRE – FRISSÍTÉS

Ezúton szeretnénk értesíteni Önöket, hogy szállodánk a járványügyi helyzetre való tekintettel, 2020. március 16-tól átmeneti időre felfüggeszti működését és bezár.

A Patak Park Hotel kiemelt figyelemmel betartott minden higiéniai előírást, mégis komolyabb döntést hoztunk meg a Magyar Orvosi Kamara és az operatív törzs március 15-én bejelentett állásfoglalása és a kormány eddigi intézkedései alapján.

A belföldi vendégek védelmében új vendégeket március 16. hétfőtől nem fogadunk és a kialakult helyzetre való tekintettel a továbbiakban nem tartjuk etikusnak az utazásra való buzdítást.

Számunkra korábbi és leendő vendégeink, valamint munkatársaink biztonsága és egészsége a legfontosabb, melyben nincs megalkuvás. A turisztikai szakma többi szereplőjének is azt javasoljuk, hogy hagyjanak fel az utazásra buzdítással, ezzel is hozzájárulva a járvány további terjedésének megakadályozásához.

Szállodánk a járványügyi helyzet lezárulta után újra megnyitja kapuit, és továbbra is a lehető legmagasabb színvonalon látjuk majd el feladatainkat és végezzük szolgáltatásainkat. 

Szeretnénk arra ösztönözni jövőbeli vendégeinket, törzsvendégeinket és azon közönséget, aki egyetért döntésünkkel, hogy vásároljanak nálunk utalványokat, melyek 2 évig felhasználhatóak szállodánkban, ezáltal is hozzájárulva ahhoz, hogy jelenlegi csapatunkkal tökéletes minőségben folytathassuk munkánkat az újranyitás után.

  

A következő időszakra vonatkozó állásfoglalásunk:

  • Szállodánkba egyelőre 2020. április 30-ig nem fogadunk be foglalási kérést.
  • Az érintett időszakra foglalással rendelkező vendégeinkkel a következő 2 hétben felvesszük a kapcsolatot. Minden, már előre befizetett összegről értékutalványt állítunk ki, melyek felhasználhatóak lesznek 2022. március 31-ig. A kapcsolat felvétel a foglalásaink érkezési dátumai szerinti sorrendben történnek.  

Amennyiben kérdése van, információt szeretne kérni értékutalványainkról, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@patakhotel.hu email címen. 

Minden levélre válaszolunk, amilyen gyorsan csak lehet! 
Telefonos hálózatunk leterheltsége miatt, kérjük Önöket, hogy fenti kéréseikkel mindenképpen írásban keressék meg szállodánkat.

 

Értékesítési csapatunk home office-ban, azaz otthoni munkavégzési módszerrel folytatja munkáját, így ettől kezdve elsősorban email-es rendszeren keresztül leszünk elérhetőek.  

 

Megértésüket és türelmüket köszönjük!
A Patak Park Hotel csapata 

Kiemelt ajánlataink