Foglaljon gyorsan,
egyszerűen!

Érkezés
Távozás
Miért foglaljon
a weboldalon
keresztül?

Kedves Vendégeink!

A koronavírus miatt kialakult helyzet nemcsak életmódunkat változtatta meg, de nagy mértékben befolyásolja a gazdaság és a turizmus alakulását is.

A Patak Park Hotel, -  Visegrád és környéke többi szálláshelyével együtt, - a megszokott vendégszeretettel, az előírt óvintézkedéseket szigorúan betartva várja továbbra is a jelenlegi kormányzati rendelkezéshez igazodva a védettségi igazolvánnyal rendelkezőket, vagy az üzleti, oktatási, gazdasági céllal érkező vendégeket!

Minden, amit a védettségi igazolványról tudni kell: 

Készült a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának harmadik fokozatára tekintettel a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályozó kormányrendeletek módosításáról szóló 484/2020 (XI.10.) Korm. rendelet értelmében, annak hatályba lépését követően a Patak Park Hotel szállodában igénybe vevőkre vonatkozó szabályokról.

A szálláshelyen a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy tartózkodhat. Védett személy az, aki ezt a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló jogszabály szerinti védettségi igazolvánnyal igazolja. A vendég köteles a Szálloda területére történő belépés, illetve bejelentkezés érdekében a Szálloda illetékes alkalmazottja részére a védettségi igazolvány bemutatására. A Szálloda jogosult a védettségi igazolvány számának rögzítésére.

A védettség igazolása során a vendéget a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatására külön is fel kell hívni, azzal, hogy az azt ellenőrző személy jogosult a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványán szereplő adatok megismerésére, az adatokat azonban nem rögzítheti. Amennyiben ezen meghatározott kötelezettégek teljesítését a vendég megtagadja, úgy a Szálloda köteles a területére történő belépést, illetve bejelentkezést és ott tartózkodást megtagadni.

A Szálloda területén a védettségi igazolvánnyal rendelkező vendég nem köteles maszkot viselni. 

Amennyiben a vendég a Szállodában online módon foglalt szállást, és első bejelentkezése alkalmából a védettségi igazolványt nem tudja felmutatni az arra felszólító alkalmazottnak, a Szálloda a bejelentkezést megtagadja, továbbá a Vendég „No Show” távolmaradásának minősül és kötbérfizetési kötelezettséget vonja maga után.

Amennyiben Ön üzleti, gazdasági, oktatási céllal érkezik, védettségi igazolvány nélkül, kérjük  tartózkodása céljáról nyilatkozatot kitölteni szíveskedjen, és leadni érkezéskor szállodánk Recepcióján.

Az ebben szereplő információkért szállodánkat felelősség nem terheli. Ezen Vendégeink részére a szálloda wellness terasza nem látogatható. A maszkviselés alól az üzleti, gazdasági vagy oktatási céllal érkező vendégeink csak akkor mentesülnek, amennyiben rendelkeznek védettségi igazolvánnyal vagy 48 óránál nem régebbi negatív PCR teszttel, melyet a Recepción érkezéskor kötelesek bemutatni.

A Szálloda területén családi esemény vagy magánrendezvény abban az esetben szervezhető, illetve tartható, ha azon az egy időben jelenlévők száma nem haladja meg a tíz főt.

Arra buzdítunk minden kedves Vendégünket, aki a térségben foglalta le kikapcsolódásának helyszínét, hogy ne mondja le a szállását, hanem módosítsa utazásának időpontját! Amennyiben nem biztos az új időpontban, kérje Értékutalványunkat, mely 1 évig, tetszőleges időpontban felhasználható az értékutalvány összegében.

Vendégeink hűségét ajándék Páros Patak Koktéllal köszönjük meg, melyet tetszőlegesen, akár jakuzzi használat közben is elfogyaszthat.

 Mentsük meg együtt a turizmust!

 Megköszönve együttműködésüket,

Üdvözlettel: 

Radics Gábor
szállodavezető

*********

Az alábbiakban olvashatják a Patak Park Hotel biztonsági előírásait, a COVID-19 járvánnyal kapcsolatban: 

Ezúton is köszönetünket fejezzük ki, amiért ebben a különös helyzetben is Szállodánkat választották pihenésük helyszíneként. 

Szállodánk Vezetősége és Munkatársai minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy a megfelelő higiéniai szabályokat alkalmazva, a lehető legnagyobb biztonságban és kényelemben tudhassák Vendégeiket, azonban ehhez szükséges az Önök támogató együttműködése! 

Kérjük Önöket, hogy

 • csak egészségesen érkezzenek Szállodánkba, a jól megérdemelt pihenésre
 • szállodai tartózkodásuk során tartsák be az ajánlott, 1,5 m-es távolságot egymástól
 • használják a kihelyezett fertőtlenítő állomásokat Recepciónkon és Vendéglőnkben egyaránt
 • a Recepción való bejelentkezéskor, illetve távozáskor is, kérjük, hogy egyszerre egy fő tartózkodjon a pultnál
 • amennyiben nem kívánják a napi takarítást, valamint a minibár feltöltését igénybe venni, azt jelezzék a „Ne zavarj!” tábla kihelyezésével
 • a jakuzzi használata előtt és után zuhanyozzanak le az erre kijelölt helyen
 • használják a biztonságosabb, érintés nélküli, hitelkártyás fizetési lehetőségeket. Kérésre számláját elektronikus úton továbbítjuk

Szállodánkban fokozottan figyelünk arra, hogy

 • csak teljesen egészséges Dolgozó vegye fel a napi munkát. Vendégeinkkel érintkező Munkatársaink szájmaszkot viselnek munkájuk során
 • a szobákban a megszokott és elvárt tisztaságon felül, megfelelően steril környezet várja Önöket, ennek eléréséhez bevezettük a rendszeres ózongenerátoros fertőtlenítést
 • Szállodánk egyéb területein is a szokásos tisztaság uralkodjon, így ezeket a részeket is naponta több alkalommal takarítjuk
 • Vendégeink és Munkatársaink egyaránt bármikor fertőtleníthessék kezüket, így több területen is kihelyeztünk adagolókat. Az ezekben lévő szappan, és fertőtlenítőszer rendelkezik virucid (vírus elleni) hatóanyaggal
 • annak érdekében, hogy pihenésüket – a fennálló helyzet ellenére – kellemessé tegyük, így privát jakuzzi és szauna igénybevételi lehetőséget naponta 18-24 óráig meghosszabbítottuk. Ezen túlmenően, elszeparált helyen beüzemeltünk egy további jakuzzit, melyet Vendégeink kényelme érdekében, kizárólag privát használatra nyitottunk meg

Köszönjük, hogy az előírt szabályokat betartják mindannyiunk érdekében!

Kellemes pihenést és jó egészséget kívánunk Önöknek!  

Honlapunkon könnyedén feliratkozhat hírlevelünkre! Tekintse meg Facebook, valamint Instagram oldalunkat, ahol mindig elsőként tájékozódhat szállodánk újdonságairól. 

Kiemelt ajánlataink