Foglaljon gyorsan,
egyszerűen!

Érkezés
Távozás
Miért foglaljon
a weboldalon
keresztül?

ÚJRANYITÁS: 2020.07.01.

Kedves Vendégeink!

Nagy örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy szállodánk újranyitását 2020.07.01-től tervezzük. 

A járvány okozta kormányzati döntések alapján, a szállodák újranyitással kapcsolatban támasztott feltételeknek a Patak Park Hotel mindenben maradéktalanul szeretne megfelelni, éppen ezért, az Önök egészségét és érdekeit előtérbe helyezve, az újranyitás dátumát 2020. július 1-re tervezzük. 

A nyitást követően azonban számos technológiai fejlesztéssel, szolgáltatásaink megújulásával várjuk leendő vendégeinket! Megújult külsővel, belsővel és tartalommal várjuk újra a Patak Park Hotelben, közvetlenül a természetben!

Az újdonságokkal kapcsolatban folyamatosan értesítjük Önöket hírlevélben és a közösségi médiában is.  

Számunkra korábbi és leendő vendégeink, valamint munkatársaink biztonsága és egészsége a legfontosabb, melyre az újranyitást követően is nagy hangsúlyt fektetünk! 

Szeretnénk továbbra is arra ösztönözni jövőbeli vendégeinket, törzsvendégeinket, hogy vásároljanak nálunk utalványokat, melyek 2 évig felhasználhatóak szállodánkban, ezáltal is hozzájárulva ahhoz, hogy jelenlegi csapatunkkal tökéletes minőségben folytathassuk munkánkat az újranyitás után.

Amennyiben kérdése van, információt szeretne kérni aktuális szobafoglalásáról, értékutalványainkról, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@patakhotel.hu email címen. 

 

A Patak Park Hotel csapata 

 

 

Kiemelt ajánlataink