Foglaljon gyorsan,
egyszerűen!

Érkezés
Távozás
Miért foglaljon
a weboldalon
keresztül?

Középkori csapatépítés a Salamon-toronyban

Időpont(ok):
2020. 09. 15 - 2021. 11. 30.

A középkori csapatépítés egy olyan játéksorozat, melyben a résztvevő csapatoknak (a létszámtól függően érdemes arányosan elosztani a csapatokat) tanúbizonyságot kell tenniük, hogy 600 évvel ezelőtt is megállták volna helyüket.
Mindehhez eredményesen kell bánni a hajítófegyverekkel, íjjal is pontosan kell lőni, ráadásul a hatékony célérzék mellett azt is bizonyítani lehet, hogy közös erővel akár egy rettegett hajítógépet is képesek használni.
És igen, lovagolni is fogunk, csak egy kicsit másképpen...

A középkori csapatépítő során a Szent György Lovagrend katonai hagyományőrző tagozatának lovagjai vannak segítségünkre, akik egy lovagi torna során bemutatják, hogyan kell használni a fegyvereket élesben, majd segítenek az időközben beöltöző csapattagoknak a minél eredményesebb versenyzésben.

A játék időtartama létszámtól függően 1,5-2 óra. A helyszín pedig a Drakula gróf történetéből is ismert Salamon-torony arénája.

A téli időszakban a lovagi tornákhoz hasonlóan a csapatépítőket is a Palotaház nagytermében szervezzük meg, szintén autentikus környezetben.


A csapatépítő programokkal kapcsolatban szívesen küldünk az érdeklődőknek bővebb leírást, minden programot az adott igények szerint személyre szabunk.

Ne habozzon, kérjen ajánlatot még ma!

Ajánlatkéréssel kapcsolatban keresse értékesítésünket az alábbi űrlap kitöltésével:

Kitöltöm az űrlapot!

Vissza a Céges rendezvényekhoz

Középkori csapatépítés a Salamon-toronyban

Kiemelt ajánlataink