fbpx

HÓ VOLT, HÓ NEM VOLT... MESÉS KARÁCSONY A PATAKBAN...

HÓ VOLT, HÓ NEM VOLT....MESÉS KARÁCSONY A PATAKBAN!

2023. december 22 és december 26 között örömmel üdvözljük Önöket a Patak Hotel mesés karácsonyának történetében! 
Hó volt, hó nem volt, történt egyszer, hogy hó fedte be a vidéket, és egy varázslatos karácsony vette kezdetét… Reméljük az idei mesénk is hasonlóan fog kezdődni, a havazás tekintetében mindenképp…

AZ ÉV LEGSZEBB IDŐSZAKÁBAN EGY KÜLÖNLEGES KARÁCSONYI AJÁNLATTAL VÁRJUK ÖNÖKET!

S HOGY MILYEN ÉLMÉNYEKRE SZÁMÍTHATNAK?

Várjuk 2023. december 22-26 között, már 3 éjszakától foglalhat nálunk!

Sütemény és welcome ital

Az ünnepi hétvége alatt hozzánk látogató szállóvendégeinket welcome drinkkel és süteménnyel fogadjuk!

December 23-án

Az éttermi teraszunkon hangulatos zene és ropogó tábortűz mellett gesztenyét és mályvacukrot sütünk, s felszolgálunk mellé némi forraltbort is. Forrócsokival is készülünk természetesen, mert alkohol nélkül is lehet jót bulizni. Végül pedig mindenkit meginvitálunk egy közös karácsonyi mézeskalács díszítésre és egy hógolyócsatára, ha az időjárás is úgy gondolja!

December 24-én

A délelőtti készülődés után az ünnepé lesz a főszerep. A  szenteste nyitányaként meglepetés fellépőink műsorát tekinthetik meg kedves Vendégeink. Ezt követően pedig felszolgáljuk az ünnepi vacsorát (büféasztalon találja meg mindenki a számára legkedvesebb ételt). Az este levezetéseképp karácsonyi filmvetítést tartunk, némi sütemény, forró tea és forraltbor társaságában.
 

December 25-én

Túravezetőnkkel meginvitálunk mindenkit egy kellemes kirándulásra a környező erdőben 10 – 13 óra között, s hogy a hideg ne okozzon problémát, viszünk magunkkal jó sok forralt bort is!
….ééééés nemsokára karácsony, még….
Nap
Óra
Perc
Másodperc
…éééééés talán még a Grinch is ellátogat hozzánk… 😏

A programváltozás jogát fenntartjuk, a pontos programokról, illetve azok pontos kezdéséről érkezéskor tájékoztatjuk kedves Vendégeinket!