Foglaljon gyorsan,
egyszerűen!

Érkezés
Távozás
Miért foglaljon
a weboldalon
keresztül?

Év szállása 2018

Legyen a Patak Park Hotel az év legjobb szállása 2018-ban!

Bízunk benne, hogy minőségi szolgáltatásainkkal már elnyertük vendégeink bizalmát, hiszen hosszú évek óta azon dolgozunk, hogy családok, párok, kicsik és nagyok egyaránt gondtalanul élvezhessék megérdemelt kikapcsolódásukat és tőlünk maximálisan feltöltődve és kipihenten távozzanak.

Most szeretnénk az Önök segítségét és szavazatait kérni ahhoz, hogy szállodánk első helyen végezhessen ebben a versenyben.

A versenyt kiíró Szállás.hu ebben az évben már 6. alkalommal adja át a magyar turizmus legkiemelkedőbb minőségi díjait, köztük az év szállásának járó díjat.

Nincs más dolguk, mint az alábbi linken beírni a Patak Park Hotel nevét és elindítani a szavazást!

https://szallas.hu/evszallasa

A sikeres szavazatleadást követően, a megerősítő emailt a nevükkel együtt továbbítsák az címre és máris részt vesznek a játékban!

A szavazók között a Szállás.hu 14 db álomutazást sorsol ki, de mi is fantasztikus nyereményekkel kedveskedünk azoknak, akik a Patak Park Hotelre adják le voksukat.

Főnyereményünk egy 2 fő részére szóló kikapcsolódás a Patak Park Hotelben lakosztályban való elhelyezéssel, all inclusive ellátással, privát jacuzzi használattal, ajándék masszázzsal és egy romantikus, szobában tálalt vacsorával.

Emellett további 3 db, 2 fő részére szóló 2 éjszakás wellness hétvége talál gazdára félpanziós ellátással.

Sorsolás október 31-én, szerdán! A szerencsés nyerteseket emailben értesítjük!

A versenyről és a szavazás menetéről bővebb információkat az alábbi videóban láthatnak:

Az Év Szállása verseny játékszabályzata (pdf)

Kiemelt ajánlataink