Foglaljon gyorsan,
egyszerűen!

Érkezés
Távozás
Miért foglaljon
a weboldalon
keresztül?

E-bike túrák Visegrádon

Időpont(ok):
2020. 09. 10 - 2021. 11. 30. (szombati napokon, vasárnapi napokon)

Garantáltan a Dunakanyar legszebb túráját kínáljuk a csapatnak, mely szinte végig aszfaltozott úton halad, tehát különösebb technikai tudást nem igényel. A túra 4-12 fő részvételével indul, 2,5-3 órás program. 

Túravezető segítségével Visegrádon keresztül lehet végigtekerni, érintve a város főbb látnivalóit, melyről szívesebben mesél túravezetőnk a csapatnak. A Salamon Toronynál hagyjuk el a várost, innen a természet veszi át a főszerepet. Minden évszakban változatos és szemet gyönyörködtető látványban lesz részünk. Járunk majd erdőben, mezőn. Túránk legmagasabb pontján természetesen megpihenünk majd, hogy mindenki kiélvezhesse a panorámát (Zsitvay-kilátó, Nagy-Villám sípálya teteje). Innen elkalauzolunk Benneteket egy egészen különleges és szépségében verhetetlen helyre; itt sem szűkölködünk majd kilátásban. Következő állomásunk a Vár mellett elhaladva a Panoráma autós pihenő lesz, aki nem volt még itt, bizonyosan beleszeret. Ereszkedünk tovább és bemerészkedünk az Apátkúti-völgybe, ahol találunk majd tavakat, vízesést, forrásokat. Utunk innen vissza a városba vezet majd.


A csapatépítő programokkal kapcsolatban szívesen küldünk az érdeklődőknek bővebb leírást, minden programot az adott igények szerint személyre szabunk.

Ne habozzon, kérjen ajánlatot még ma!

Ajánlatkéréssel kapcsolatban keresse értékesítésünket az alábbi űrlap kitöltésével:

Kitöltöm az űrlapot!

Vissza a Céges rendezvényekhoz

E-bike túrák Visegrádon

Kiemelt ajánlataink