Foglaljon gyorsan,
egyszerűen!

Érkezés
Távozás
Miért foglaljon
a weboldalon
keresztül?

Céges csapatépítő programok

csapatepito

Meg akarja lepni kollégáit, beosztottjait egy közös kikapcsolódással, ahol egy kicsit össze is kovácsolódhatnak? A legjobb helyen jár! Csapatépítő a Patak Park Hotelben, közvetlenül a természetben!

Szállodánk egyedi elhelyezkedésével és kitűnő programjaival, szolgáltatásaival a legalkalmasabb hely csapatépítők megszervezésére és lebonyolítására! Erdei wellness terasz és fitness liget gyönyörű panorámával, közös kirándulás a történelmi látnivalókhoz és még megannyi programlehetőség!

A Patak Park Hotel maximum 60 főig kiváló helyszíne a céges csapatépítő programoknak, de tréningek, workshopok, sporttáborok szervezése kapcsán is segítséget nyújtunk.

A közös munka utáni kikapcsolódást szolgálja szállodánkban egyedülálló, a páratlan kilátással rendelkező szabadtéri Pilisi Parkerdőre néző jakuzzi és szauna park (finn és physiotherm infraszauna) mely a csendes pihenést, a feltöltődést szolgálja. Különlegessége, hogy 18 óra után privát használatra is bérelhető.

Az aktív kikapcsolódást keresőket erdei fitnesz ligettel, csodás túraútvonalakkal és egy 340 méteres futópályával várjuk.


Saját szervezésű csapatépítő programok

MEGNÉZEM

Visegrádi csapatépítő programok

MEGNÉZEM

A csapatépítő programokkal kapcsolatban szívesen küldünk az érdeklődőknek bővebb leírást, minden programot az adott igények szerint személyre szabunk.

Ne habozzon, kérjen ajánlatot még ma!

Ajánlatkéréssel kapcsolatban keresse értékesítésünket az alábbi űrlap kitöltésével:

Alapadatok

Szállás- és étkezési igény

Biztonsági kód: Biztonsági kód

Kiemelt ajánlataink