+36 26 397 486 2025 Visegrád, Mátyás kir. u. 82.

Foglaljon gyorsan,
egyszerűen!

Érkezés
Távozás
Miért foglaljon
a weboldalon
keresztül?

Céges csapatépítő programok

Meg akarja lepni kollégáit, beosztottjait egy közös kikapcsolódással, ahol egy kicsit össze is csapatepitokovácsolódhatnak? A legjobb helyen jár! Csapatépítő a Patak Park Hotelben, közvetlenül a természetben!

Szállodánk egyedi elhelyezkedésével és kitűnő programjaival, szolgáltatásaival a legalkalmasabb hely csapatépítők megszervezésére és lebonyolítására! Erdei wellness terasz és fitness liget gyönyörű panorámával, közös kirándulás a történelmi látnivalókhoz és még megannyi programlehetőség!

A Patak Park Hotel maximum 60 főig kiváló helyszíne a céges csapatépítő programoknak, de tréningek, workshopok, sporttáborok szervezése kapcsán is segítséget nyújtunk.

A közös munka utáni kikapcsolódást szolgálja szállodánkban egyedülálló, a páratlan kilátással rendelkező szabadtéri Pilisi Parkerdőre néző jakuzzi és szauna park (finn és physiotherm infraszauna) mely a csendes pihenést, a feltöltődést szolgálja. Különlegessége, hogy 18 óra után privát használatra is bérelhető.

Az aktív kikapcsolódást keresőket erdei fitnesz ligettel, csodás túraútvonalakkal és egy 340 méteres futópályával várjuk.


Saját szervezésű programok:

Visegrádi csapatépítő programok:

A csapatépítő programokkal kapcsolatban szívesen küldünk az érdeklődőknek bővebb leírást, minden programot az adott igények szerint személyre szabunk.

Ne habozzon, kérjen ajánlatot még ma!

Alapadatok

részletei

Szállás- és étkezési igény

Biztonsági kód:

További információért és részletes tájékoztatásért keresse kollégánkat!

Lange Csilla
értékesítési vezető

Mobil: +36 30 332 7289
Email:

Kiemelt ajánlataink