Foglaljon gyorsan,
egyszerűen!

Érkezés
Távozás
Miért foglaljon
a weboldalon
keresztül?

Bemutatkozás

Üdvözöljük Önöket a Patak Park Hotel honlapján!

Szállodánk a Dunakanyar egyik legszebb részén, Visegrádon, az erdővel szegélyezett Apátkúti-patak partján található. Az erdei friss levegő páratlan élményével, a patak adta kellemes hangulattal, valamint feledhetetlen visegrádi programok kimeríthetetlen tárházával várjuk kedves Vendégeinket.

A Patak Park Hotel több évtizedes múltra tekint vissza a vendéglátás területén. 1972-ben nyitotta meg kapuit a Patak Borozó, mely már akkor is elbűvölte látogatóit, hiszen a táj egyedisége és a csordogáló patak látványa igazi kuriózummá varázsolták.

Szállodánk végül 2012-ben nyerte el mai formáját. 29 igényesen felszerelt szobával, felújított étteremmel, az ország és a világ minden tájáról származó gasztronómiai különlegességekkel és persze hamisítatlan magyar ízekkel várja az idelátogatókat és a kikapcsolódni vágyókat.

Panorámás rendezvénytermünk konferenciáknak és csapatépítőknek ad otthont, az aktív kikapcsolódást keresőket erdei fitnesz ligettel, csodás túraútvonalakkal várjuk, a csendes pihenést pedig szállodánk kuriózuma, a páratlan kilátással rendelkező szabadtéri jakuzzi és finn szauna biztosítja.

Nosztalgia - Szállodai képek a múltból

Kiemelt ajánlataink