Vendéglő

Köszöntöm a Patak Vendéglő oldalán!

Kérem, tekintse meg Étlapunkat, mely a magyar konyha legfinomabb ízeiből összeállított ételeket tartalmazza.

Vendéglőnkben három különleges helyszínnel, az erdei környezet hangulatát idéző berendezéssel, egyszerűen elegáns megjelenéssel, valamint modern technikai eszközökkel ellátott konyhánk segítségével törekszünk a különböző vendégigények kielégítésére. Erdei panorámás, világos éttermünk, és hangulatos borospincénk egyaránt kiváló helyszínül szolgál családi, baráti ebédek és vacsorák, valamint zártkörű rendezvények lebonyolítására. Nyáron a patak partján kialakított fedett terasz nyújt menedéket a hőség elől betérő kirándulóknak, télen pedig az üvegfalakkal téliesített belső teraszról lehet megcsodálni a havas erdei táj szépségét.

Több évtizedes gasztronómiai hagyományokon alapuló széles választékkal, a már megszokott magyaros ízekkel, bőséges adagokkal várjuk új és visszatérő Vendégeinket. A kellemes környezethez, figyelmes kiszolgálás és íz-harmóniában gazdag ételek párosulnak.

Biztosítjuk kedves Vendégeinket, hogy a megújult környezetben is a megszokott színvonalra, élményekre és hangulatra számíthatnak!

Az étterem története

Az évtizedes múlttal rendelkező vendéglátóhelyet Marci bácsi 1972-ben ezen a helyen nyitotta meg Patak Borozó néven, mely a zamatos nedűk mellett egytálételeket is kínált a megfáradt vándoroknak. A különleges atmoszféra és a mindig vidám kiszolgálás volt a hely sikerének titka. Az ivó a ’80-as évek közepéig üzemelt.

1999-ben fia, Márton és menye irányítása alatt az elhagyatott borozó teljesen megújult, és 2000-ben Patak Fogadó és Étterem néven újra megnyitotta kapuit. Szélesebb kínálattal, melegkonyhával, és 4 komfortos szobával állt rendelkezésre. Az idő előrehaladtával a vendéglő és a fogadó egyaránt kicsinek bizonyult, ezért további bővítés vált szükségessé.

Ennek eredményeként 2012-ben a bővítést követően, a család harmadik generációjának vezetése alatt megnyitottuk a színvonalában és technológiájában egyaránt megújult Patak Vendéglőt, mely immár nagyobb befogadóképességgel bír. A Patak Fogadó idejében kialakult, vendégeink kedvenc ételein túl számos ínycsiklandozó étel- és italspecialitást, különleges süteményeket, koktélokat, hűsítő limonádékat kínálunk kedves Vendégeink részére.

Tetszett az oldal tartalma? Ossza meg mással is: