Vendéglő

Köszöntöm a Patak Vendéglő oldalán! Kérem, tekintse meg Étlapunkat, mely a magyar konyha legfinomabb ízeiből összeállított ételeket tartalmazza, valamint Éttermünkkel kapcsolatos aktualitásokat.

Vendéglőnkben három különleges helyszínnel, az erdei környezet hangulatát idéző berendezéssel, egyszerűen elegáns megjelenéssel, valamint modern technikai eszközökkel ellátott konyhánk segítségével törekszünk a különböző vendégigények kielégítésére. Erdei panorámás, világos éttermünk, és hangulatos borospincénk egyaránt kiváló helyszínül szolgál családi, baráti ebédek és vacsorák, valamint zártkörű rendezvények lebonyolítására. Nyáron a patak partján kialakított fedett terasz nyújt menedéket a hőség elől betérő kirándulóknak, télen pedig az üvegfalakkal téliesített belső teraszról lehet megcsodálni a havas erdei táj szépségét.

Több évtizedes gasztronómiai hagyományokon alapuló széles választékkal, a már megszokott magyaros ízekkel, bőséges adagokkal várjuk új és visszatérő Vendégeinket. A kellemes környezethez, figyelmes kiszolgálás és íz-harmóniában gazdag ételek párosulnak.

Biztosítjuk kedves Vendégeinket, hogy a megújult környezetben is a megszokott színvonalra, élményekre és hangulatra számíthatnak!

Az étterem története

Az évtizedes múlttal rendelkező vendéglátóhelyet Marci bácsi 1972-ben ezen a helyen nyitotta meg Patak Borozó néven, mely a zamatos nedűk mellett egytálételeket is kínált a megfáradt vándoroknak. A különleges atmoszféra és a mindig vidám kiszolgálás volt a hely sikerének titka. Az ivó a ’80-as évek közepéig üzemelt.

1999-ben fia, Márton és menye irányítása alatt az elhagyatott borozó teljesen megújult, és 2000-ben Patak Fogadó és Étterem néven újra megnyitotta kapuit. Szélesebb kínálattal, melegkonyhával, és 4 komfortos szobával állt rendelkezésre. Az idő előrehaladtával a vendéglő és a fogadó egyaránt kicsinek bizonyult, ezért további bővítés vált szükségessé.

Ennek eredményeként 2012-ben a bővítést követően, a család harmadik generációjának vezetése alatt megnyitottuk a színvonalában és technológiájában egyaránt megújult Patak Vendéglőt, mely immár nagyobb befogadóképességgel bír. A Patak Fogadó idejében kialakult, vendégeink kedvenc ételein túl számos ínycsiklandozó étel- és italspecialitást, különleges süteményeket, koktélokat, hűsítő limonádékat kínálunk kedves Vendégeink részére.

Tetszett az oldal tartalma? Ossza meg mással is: