Patak Park Hotel
Szobák, árak
Programok
Vendéglő
Ajánlatkérés
Csomagajánlatok, foglalás

Programok

Szórakoztató, kalandos, tréfás programjaink között mindenki megtalálja a számára megfelelőt, mert a különböző korosztályok igényeit figyelembe véve szervezzük programjainkat.

Programok

Szórakoztató, kalandos, tréfás programjaink között mindenki megtalálja a számára megfelelőt, mert a különböző korosztályok igényeit figyelembe véve szervezzük programjainkat.

Programok

Szórakoztató, kalandos, tréfás programjaink között mindenki megtalálja a számára megfelelőt, mert a különböző korosztályok igényeit figyelembe véve szervezzük programjainkat.

Programok

Szórakoztató, kalandos, tréfás programjaink között mindenki megtalálja a számára megfelelőt, mert a különböző korosztályok igényeit figyelembe véve szervezzük programjainkat.

Programok

Szórakoztató, kalandos, tréfás programjaink között mindenki megtalálja a számára megfelelőt, mert a különböző korosztályok igényeit figyelembe véve szervezzük programjainkat.

Kapcsolódjon ki Erdei Wellness Teraszunkon

 • Kényeztesse magát a kellemesen pezsgő, meleg vizű jakuzzinkban
 • Kortyolgasson mindeközben egy hűsítő koktélt, a napsütéses hegyoldalban
 • Gyönyörködjön a páratlan szépségű erdei panorámában
 • Méregtelenítsen a hagyományos finn szaunánkban
 • Élvezze a physiotherm infrakabin jótékony hatásait
 • Mindezt a késői órákban is, akár édes kettesben, hogy senki ne zavarhassa a romantikus estét
 • A physiotherm alacsony hőmérsékletű infravörös technikájának speciális hatásai

 • Stimulálja, és mérhetően erősíti az immunrendszert
 • Élénkíti a vérkeringést és az anyagcserét, méregteleníti, és salaktalanítja a szervezetet
 • A physiotherm használatának köszönhetően nagyobb mennyiségben termelődik endorfin, ezáltal pozitív hatást fejt ki görcsös állapotok és bőrbetegségek esetében
 • A megemelkedett kalória felhasználás következtében serkenti a testsúlycsökkentési folyamatokat
 • A physiotherm kabin használata hatásában megfelel egy 30 perces enyhe erőnléti edzésnek (futás, kerékpározás)
 • A physiotherm használatának nincsenek nemkívánatos hatásai
 • Erdei Fitnesz Liget

 • A Patak Park Hotel kertjében a feltöltődni- és sportolni vágyó Vendégeink kipróbálhatják Erdei Fitnesz Ligetünket.
 • Az egyedülálló Erdei Fitnesz Ligetünk a második emelet folyosójáról közelíthető meg (pontos helyszínét táblák jelzik a szálloda területén belül). A hegyoldalon kialakított pálya különböző szabadtéri kardio és mechanikus erőfejlesztő gépekből, eszközökből valamint erdei futópályából áll.
 • A telepített eszközök segítségével egyszerű, de mégis minden testrészre kiterjedő mozgásgyakorlatok végezhetők. Szállodánk a tudatos egészségmegőrzés népszerűsítésére fókuszál, kellemes időtöltéssel az erdő fái között.
 • Erdei Fitnesz Liget nyitva tartás: napkeltétől napnyugtáig
 • Masszázs

  Aromamasszázs

  Kifejezetten kényeztető masszázs, mely a stressz oldását szolgálja az Ön által kiválasztott aromaolajjal. Lassú, simító mozdulatokkal lazítják el a görcsös izmokat, ez enyhíti a fáradtság és a feszültség nyomait a hát és nyak teljes egészén. Azoknak javasolt, akik nem szeretik az erős gyúrást, ellenben vágynak a hozzáértő érintésre.

  Kismama Masszázs

  Szállodánkban mostantól a várandós édesanyáknak is lehetőségük van arra, hogy kiélvezhessék a svédmasszázs jótékony hatásait, igény szerint széken vagy masszázságyon, oldalt fekve.

  Frissítő Masszázs

  Stresszoldó olajos masszázs. A derék, hát váll és nyak lazítását szolgálja, hagyományos masszázstechnikával.

  Thai hát- és nyakmasszázs

  A gerinc, lapocka, váll, nyak és arc masszázsa thai technikával.

  Thai láb- és talpmasszázs

  A talp, a lábfej, az alsó lábszár, a comb és a csípő kezelése, thai technikával.

  Tradicionális thai szárazmasszázs

  Teljes testre kiterjedő, ruhás masszázs. Oldja a stresszt, serkenti a szervezet öngyógyító mechanizmusát, energetizál. A masszázs során akupresszúra segítségével tisztítja az energiacsatornákat, karral, talppal mozgatja ki a blokkokat a masszőr.

  Helyszín: Patak Park Hotel, Életműhely

  Időpont: előzetes egyeztetés a recepción

  Boszorkánykonyha

  A szálloda feletti romantikus hegyoldalban bújik meg a Boszorkánykonyha, melyet a tulajdonosok a vendégek rendelkezésére bocsájtottak. A hajdani hegyi kuckó – a családi vendégszerető hagyományokat folytatva – lassan átalakult a régi idők emlékeit megelevenítő házikóvá.

  Minden egyes berendezési tárgy egész történeteket idéz fel, a még természet és emberközeli világból. A kis boszorkányos praktikák, a testet, lelket melengető teák, főzetek, az erdei mézek mind-mind a megfáradt utazók lelkét hivatottak megédesíteni.

  Egy kis kikapcsolódást, felüdülést nyújtanak, feledtetik a hétköznapok gondjait. A boszorkány székén ülve kívánhatunk a varázserejű banya-bottól, mely biztosan teljesíti vágyainkat, ha erősen hiszünk benne!

  Tájékoztatás a programokról a recepció melletti animációs táblán található.

  Itt a cél a cél!

  A természet az állandó megújulással minket, embereket is az új célok kitűzésére sarkall. Nos, ha ezek elérésében nem is segíthetünk, de a játékos célok leküzdésében igen! Ehhez elődeink kedvelt fegyverét, az íjat hívjuk segítségül, mely egyszerre sport, játék és hagyomány.

  A Patak Park Hotel saját íjászpályáján rövid ismertető és gyakorlás után indul – a teljesen kezdők számára is élvezetes! – játék, ahol az ügyesség, a koncentráció mellett a szerencse is segítségére lehet az íjászoknak a különböző érdekes célok leküzdésében.

  Kortól, nemtől függetlenül nagyszerű élményt, szórakozást nyújtó elfoglaltság, amely nyugtató hatással bír megfáradt idegrendszerünknek is, sőt javítja koncentráló, összpontosító képességeinket is. A programon való részvételhez előképzettség nem szükséges, mindenkit várunk a hotel saját íjászpályájára 9 évestől 99 éves korig!

 • Időtartam: 1,5 óra
 • Helyszín: Patak Park Hotel – íjászpálya
 • felszerelés: a Patak Park Hotel biztosítja a szükséges felszerelést és az íjászoktatót
 • Családi suhanó nyilak

  Az örök kérdés: a nő vagy a férfi? Egy kínai mondás szerint a férfiak azt tartják magukról, mindent tudnak, a nők pedig, hogy mindent jobban tudnak! Egy bizonyos egyik sem lehet meg a másik nélkül.

  A párok – házaspárok, családok számára nyújt kellemes kikapcsolódási lehetőséget ez a program, melynek során összemérhetik erejüket a Patak Park Hotel íjászpályáján a résztvevők. Természetesen a vidám íjászat alatt nem a fizikai teljesítmények döntenek, hanem az összpontosítás, a kitartó figyelem képessége. A játék győztese a „család íjásza” megtisztelő címet nyeri el! Természetesen a lényeg a közös kellemes és hasznos időtöltés, szórakozás!

  Éjszakai fáklyás íjászat

  Ízletes vacsora, kellemes nyári este – ez hívogató háttér a további esti elfoglaltságokhoz.

  Ha már sétáltak egyet az Apátkúti-völgyben, nézték a fák koronája fölött lebukó nap sugarait, hallgatták a patak csörgedezését, akkor a sötétség beálltával hangulatos programra várjuk a romantikus íjászat iránt kedvet érzőket.

  Rövid ráhangolódás után az égő gyertya lángját kell eloltani, ami figyelemre méltó kihívás az éjszakai erdő misztikus környezetében. A Patak Park Hotel íjászpályáján hívogató fények gyulladnak és különleges atmoszférát teremtve kezdődik a játék.

  Ugyanis az égő fáklyák fényében táncoló árnyékok, az éjszakai erdő neszei, mind-mind elvonnák figyelmüket a célról, de ha sikerül összpontosítani a gyertyára, rendezni gondolatainkat és legalább rövid időre helyreállítani belső békénket, akkor a siker biztosan nem marad el, vagyis együtt örülhetünk az eloltott gyertyalángnak!

 • Létszám: min. 4 – max. 12 fő
 • Ajánlott: 9-99 éves korig!
 • Létszám: min. 4 – max. 12 fő
 • Ajánlott: 9-99 éves korig
 • Gyalog galopp erdei túra

  A Dunakanyarba, Visegrádra sokan azért jönnek, hogy felfrissülést, élményeket keressenek. Kiszakadva a megszokott környezetből fel kívánják fedezni azokat a rejtett értékeket is, amelyek mellett otthon talán elsétálnak.

  Mi a titka Visegrádnak? Talán az a páratlan látkép, amit évmilliók alatt a vulkáni erők, robbanások alkottak és létrehozták a Börzsönyt és a Visegrádi- hegységet, illetve a Duna látványa, mely rendkívüli kanyarulatával szeli ketté a két hegységet. A táj harmóniája, vagyis ha felkapaszkodunk a hegykoszorú valamelyik szép kilátást nyújtó magaslatára, szívünket – lelkünket átjárja a nyugalom, a tájból, a teremtett világ csodájából áradó harmónia. Kényelmes lábbelit, túrabakancsot húzva, a gyors időjárás változásokra is felkészülve induljunk el felfedezni a Visegrádi-hegységet, mely újra a bakancsos turisták világa, ahol jellemző a gyalogos természetjárás.

 • Létszám: min. 4 – max. 12 fő
 • Időtartam: kb.: 3 óra
 • Nehézségi fok: közepes – átlagos kondícióval teljesíthető
 • Felszerelés: túrabakancs , esőkabát
 • Ajánlott: 9 éves kortól!
 • Füvészkerti felfedezések

  Generációkkal ezelőtt jól tudták az akkori emberek, hogy időnként meg kell állni egy pillanatra és erőt meríteni. A természet bennünket is arra ösztönöz, hogy rendet teremtsünk magunkban és magunk körül. A belső rend teremtés egyik legjobb eszköze, testileg és lelkileg is ha kimegyünk az erdőbe és magunkba szívjuk energiáit – hagyjuk, hogy körül öleljen bennünket a csend!

  A túra a Patak Park Hoteltől indul az erdő mélyére. Kellemes szórakozást ígér a kirándulás, ahol a természet apró csodái mellett gyönyörködhetnek a hegyi rétek fenséges látványában, a kényelmes gyaloglás alatt teleszívhatják tüdejüket a friss hegyi levegővel. A Bertényi Miklós Füvészkerten áthaladva ismerkedhetnek az erdő apró és óriás lakóival, rácsodálkozhatnak a kis virágokra, a hatalmas fákra, a növény ritkaságokra. Végül a patak csobogás vezet vissza bennünket a Patak Park Hotelhez.

 • Létszám: min. 4 – max. 12 fő
 • Időtartam: kb. 3 óra, közepes nehézségű túra
 • Ajánlott: 9 éves kortól!
 • Történelmi barangolás

  A Történelmi barangolás megfelelő teret tud nyújtani az élmények és az aktív pihenés megéléséhez. Irány a természet, ideje kimozdulni! Menjenek ki az erdőbe, érezzék a természet nyújtotta szabadságot! Töltődjenek fel a hétköznapokra! Útközben gyönyörködjenek a zöldellő fákban, bokrokban! Visegrád mindig Magyarország legfestőibb tájai közé tartozott. A hegyek közé szorított Duna itt mutatja egyik legszebb arcát.

  A város az ország egyik kiemelkedő pihenő- történelmi, művészeti értékeket bemutató vidékévé vált. Különös érzés túrázni azokon az ösvényeken ahol valamikor nemes urak űzték a vadat vagy éppen királyok lépkedtek előttünk! A Fellegvár ódon falai már messziről hívogatóan látszanak, majd gyönyörű kilátással jutalmazzák a megfáradt túrázót! A Kálvárián leereszkedve a Mátyás király út vezet vissza a Patak Park Hotelhez.

 • Létszám: min. 4 – max. 12 fő
 • Időtartam: kb. 4 óra, közepes nehézségű túra
 • Ajánlott: 9 éves kortól
 • A túrán mindenki a saját felelősségére vesz részt!

  Pajzsika Kuckó

  Kevés az olyan szálláshely , ahol egy karnyújtásnyira van az erdő, a csend, az igazi pihenés. Ám mégis rengeteg látnivaló, program kínálkozik a visegrádi történelmi emlékek közelében.

  Azok a vendégeink akik fokozott érdeklődést mutatnak a természet, a védett területek iránt közvetlen közelről tapasztalhatják meg a természet békéjét. Szlogenünkkel, a „Közvetlenül a természetben” is arra ösztönözzük látogatóinkat, hogy a szabadban töltsék a nap nagy részét, így friss levegővel és élményekkel telítődve térjenek vissza a hotelbe.

  Gyermek vendégeink örömére hoztuk létre a Pajzsika Kuckót, ahol kellemes környezetben játszhatnak, akár szüleikkel együtt is.

  Reméljük, hogy a falakat díszítő erdei pajzsikát, mely a környék jellemző növénye az erdeinkben tett kirándulásokon is felismerik majd!

  Bemutató videó
  © 2017 MM 2000 Plusz Kft., Minden jog fenntartva

  Ezt a weboldalt Bertényi Barnabás készítette a saját fejlesztésű Cly keretrendszerrel, ami a GNU Affero General Public License v3.0 alatt van terjesztve.

  A weboldal jelenlegi verziója ekkor épült: Fri Aug 18 2017 18:34:35 GMT+0200 (CEST)